Menu
Menu

Alle schaats producten

Bij Etrias vindt u een uitgebreid assortiment van schaatsen voor alle leeftijden, van beginner tot professional. Zo vindt u hieronder een mooi assortiment kinderschaatsen maar ook glijijzers die onder de schoenen kunnen worden gebonden. Zowel de klassieke als de moderne kunstschaats ontbreekt natuurlijk niet en ook de populaire ijshockeyschaats vindt u hier in veelvoud terug. De iconische norenschaatsen zijn zowel in de klassieke als moderne uitvoering verkrijgbaar.

IJshockeyschaatsen

Een potje ijshockey is altijd leuk tijdens de koudere winterdagen. Vooral wanneer dit op natuurijs kan. Goede ijshockeyschaatsen zijn daarom geen overbodige luxe om in huis te hebben. De ijshockeyschaatsen zijn leverbaar van diverse merken als Bauer en CCM. Daarnaast is de kwaliteit ook erg hoog van deze gave schaatsen. Met deze schaatsen kunt u terecht op zowel natuurijs of een indoorbaan. Voor welke ijshockeyschaatsen kiest u?

Kunstschaatsen

Op het natuurijs tussen het besneeuwde landschap gave trucs en pirouettes maken is altijd vermakelijk. Een paar prachtige kunstschaatsen mag hierbij niet ontbreken. Wij bieden u diverse soorten aan van merken als Graf en Roces. De schaatsen zijn van hoge kwaliteit en bieden veel grip op het ijs door de goede ijzers. Daarnaast worden op de site zowel softboot als semi-softboot kunstschaatsen aangeboden. Hierdoor is er voor iedereen een passende kunstschaats.

Schaatsen dames

Wanneer de temperaturen dalen in Nederland is schaatsen altijd leuk met vrienden of familie. Naderhand lekkere warme chocomel drinken of erwtensoep eten. Daarom is het niet overbodig om alvast een paar schaatsen in huis te hebben. Wij bieden u een divers aanbod dames schaatsen aan. De schaatsen zijn verkrijgbaar in diverse varianten en allerlei merken. Voor welke gave damesschaats kiest u?

Schaatsen heren

Gaat u binnenkort schaatsen op een indoorbaan? Of wacht u liever tot het mag op natuurijs? Een paar mooie schaatsen is nooit overbodig in uw kast. Op Etrias bieden wij verschillende herenschaatsen aan van allerlei merken. De kwaliteit van de items is erg hoog, hierdoor zult u lang kunnen genieten op het ijs. Het assortiment is erg divers en bestaat uit merken als Tempish, Roces en CCM.

Kinderschaatsen

Leren schaatsen kan in het begin lastig zijn voor kinderen. Een paar gave kinderschaatsen helpt uw kind stevig op het ijs te staan. De schaatsen zijn beschikbaar in verschillende soorten, zoals kunstschaatsen en glij-ijzers. Hierdoor is er altijd een schaats die bij uw kind past. Daarnaast zitten de schaatsen comfortabel en hebben een goede kwaliteit. Met een paar leuke schaatsen heeft ieder kind grote pret op het ijs.