Menu
Menu
Type schoen
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Kunstschaatsen

Tijdens de koude winterdagen mogen de schaatsen weer uit het vet gehaald worden. Schaatsen in de zon op een prachtige vijver is altijd leuk. Naderhand lekkere chocomel drinken of erwtensoep eten. Op Etrias verkopen wij diverse kunstschaatsen waarmee u de show op het ijs zal stelen. De schaatsen zitten erg comfortabel en hebben ieder een scherp ijzer. Dit zorgt ervoor dat u veel grip heeft tijdens het schaatsen. Naast de fijne kwaliteit hebben de schaatsen een prachtige uitstraling. Deze mooie schaatsen zijn beschikbaar in diverse kleuren. Voor welke kunstschaatsen gaat u?

Kunstschaatsen dames

Kunstschaatsen zijn beeldige schaatsen die op Etrias verkrijgbaar zijn in allerlei soorten. Met kunstschaatsen kan er geschaatst worden op zowel natuurijs als een indoor baan. Op Etrias bieden wij u schaatsen aan van merken als Tempish en Graf. Deze schaatsen zijn gemaakt met de beste materialen en hebben een hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de kunstschaatsen heerlijk warm en comfortabel. Door de fijne kwaliteit kunt u lang genieten op het ijs.

Kunstschaatsen heren

Bent u opzoek naar nieuwe Kunstschaatsen? Dan bent u bij Etrias op het juiste adres. Wij bieden u diverse kunstschaatsen in allerlei soorten voor heren. Het assortiment is zeer breed, waardoor er voor iedereen een kunstschaats is. De schaatsen zijn voorzien van een hoge kwaliteit en hebben goede ijzers. Gaat u voor een sportieve schaats? Of liever voor een klassieke look.