Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

New Balance

Alle New Balance Producten

New Balance is al meer dan honderd jaar actief op de sportmarkt. Het merk biedt echter zowel sport- als vrijetijdsschoenen aan. Het doel van het merk is om atleten te helpen om het beste uit zichzelf te halen, en dit doen ze door middel van het leveren van producten van zeer hoogstaande kwaliteit. De schoenen bieden de perfecte balans tussen comfort en stijl. Het merk is één van de grootste spelers op de markt en vergaarde in de afgelopen jaren ongelooflijk veel populariteit.

New Balance schoenen

De producten van New Balance maken gebruik van de nieuwste innovaties op de markt om het lichaam te helpen en ondersteunen tijdens het wandelen en sporten. Het merk is in 1906 opgericht in Amerika en is opgericht met het idee optimale steun te bieden voor iedere voet. New Balance was het eerste merk dat met een schoen kwam die in verschillende breedte maten te verkrijgen was. Het merk is uniek omdat alle schoenen worden geproduceerd in Amerika en het Verenigd Koninkrijk, in plaats van derdewereldlanden. De schoenen van het merk hebben de vierde plek vergaard in de wereldranglijst hardloopschoenen.

Bekijk op deze site alle, New Balance Heren Sneakers, New Balance Dames Sneakers, New Balance Tennisschoenen, New Balance Tenniskleding en New Balance Trailrunning Schoenen