New Balance

Alle New Balance Producten

New Balance is opgericht in 1906 in Amerika als bedrijf dat orthopedische schoenen produceerde met extra ondersteuning aan de voetboog. Inmiddels is het merk in de +100 jaar dat het actief is op de markt uitgegroeid tot zo veel meer dan dat. De schoenen van New Balance bieden nog steeds voldoende ondersteuning en hebben een hoog draagcomfort, maar de sneakers zijn inmiddels ook niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Ook is het merk begonnen met de productie van sportkleding. De missie van het merk is dan ook: "To Move the World".

New Balance Heren Sneakers

De sneakers van New Balance bieden een hoog draagcomfort en hebben trendy designs. De sneakers zijn licht van gewicht, duurzaam en zijn gemaakt van ventilerende materialen. Hierdoor gaan de schoenen erg lang mee en zitten ze erg fijn. De sneakers van New Balance zijn te combineren met ontzettend veel outfits. De schoenen worden continu geïnnoveerd en geoptimaliseerd om zo comfortabel mogelijk te zijn en voldoende steun te bieden voor iedere voet.

New Balance Dames Sneakers

New Balance bestaat al sinds 1906 en produceert sindsdien sneakers met een zeer hoog draagcomfort van zeer hoge kwaliteit. Wat begon als een merk voor orthopedische schoenen, is uitgegroeid tot een sneakermerk dat niet meer weg te denken is uit het huidige modebeeld. De schoenen worden geproduceerd met oog op het milieu: New Balance streeft ernaar hun ecologische voetafdruk op de planeet zo klein mogelijk te houden. Tevens wordt ernaar gestreefd mensen te inspireren om te beginnen met bewegen, met als mission statement: "Move the World".

New Balance Wandelschoenen

De wandelschoenen van New Balance zijn geoptimaliseerd om voldoende ondersteuning te bieden voor elk type wandelaar. De schoenen zijn dan ook verkrijgbaar in verschillende breedtematen. De meeste wandelschoenen van New Balance vallen in categorie A/B, wat inhoudt dat de schoenen licht van gewicht zijn en ook ondersteuning bieden rond de enkel. Hierdoor zijn de schoenen ook geschikt voor off-trail wandelaars en kunnen ze ook worden gebruikt voor milde bergwandelingen.

New Balance Tennisschoenen

New Balance is begonnen als merk met de focus op comfort. Het merk ontwikkelde orthopedische schoenen die veel ondersteuning boden. Tegenwoordig richt het merk zich nog steeds op een hoog draagcomfort, maar staat New Balance meer in het teken van beweging. Zodoende maakt het merk naast alledaagse sneakers ook sportschoenen, zoals tennisschoenen. De tennisschoenen van New Balance zijn van hoge kwaliteit en ontwikkeld om de sportprestaties te verhogen.

New Balance Tenniskleding

Naast schoenen maakt New Balance ook kleding om de sportprestaties te optimaliseren. De kleding van New Balance maakt gebruik van innovatieve technologieën om de shirts te laten ademen en te zorgen dat het shirt droog blijft ondanks uw transpiratie tijdens het sporten. De shirts zijn licht van gewicht en voelen fijn aan op de huid. De kleding is duurzaam en zal lang meegaan. De kleding kan worden gedragen tijdens trainingen, maar helpt u ook uw prestaties te maximaliseren tijdens een tenniswedstrijd.