Menu
Menu

Alle Thule producten

Thule is dé specialist op het gebied van bagage- en transportsystemen van hoogwaardige kwaliteit. Het merk is continu bezig met het verbeteren en innoveren van haar producten, waardoor de producten van Thule uitblinken in kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. De producten van Thule gaan jarenlang mee, zodat u ervan verzekerd bent om lange tijd te kunnen genieten van uw aankoop. Benieuwd naar wat Thule u kan bieden? Bekijk dan het volledige assortiment.

Thule Dakkoffers

De dakkoffers van Thule zorgen er zelfs in de meest extreme weersomstandigheden voor dat uw spullen veilig worden vervoerd. Thule heeft diverse soorten dakkoffers in haar assortiment opgenomen, die stuk voor stuk voldoen aan een uiterst hoge kwaliteit. De dakkoffers van Thule zijn bovendien aerodynamisch, hebben een mooie afwerking en zorgen voor een laag brandstofgebruik. Ideaal om te gebruiken tijdens de wintersport of een kampeertripje!

Thule Dakdragers

Thule biedt diverse dakdrageroplossingen die ervoor zorgen dat u uw dakkoffer stevig kunt bevestigen. De dakdragers van Thule staan bekend om de hoogwaardige kwaliteit en hoge duurzaamheid, waardoor deze jarenlang gebruikt kunnen worden. Of u nou een auto heeft met dakrailing, bevestigingspunten of een 'kaal' dak, Thule heeft altijd wel een geschikte dakdrager voor uw auto. Bekijk snel de volledige collectie dakdragers op Etrias.

Thule Accessoires

Thule heeft een mooie collectie accessoires op de markt gebracht, die goed van pas komen in haast iedere auto. De collectie accessoires van Thule omvat onder andere producten zoals fietskarren, kinderwagens, afdekhoezen, auto-organisers, adapters, reservesleutels en sloten. Alles wat u nodig heeft om het reizen met uw auto nu nog comfortabeler te maken.

Thule fietsendragers

De fietsendragers van Thule kenmerken zich door het extreem hoge gebruiksgemak. De Thule fietsendragers zijn voorzien van handige kenmerken zoals ratelbandjes waarmee u uw fiets eenvoudig vastzet, vergrendelbare draaiknoppen en AcuTight-knoppen. De fietsendragers van Thule zijn bovendien eenvoudig te monteren, zodat u vliegensvlug weer op weg kan.

Thule Tassen

Thule heeft een grote collectie tassen in haar assortiment opgenomen, die ervoor zorgen dat u altijd met al uw spullen en comfortabel op pad kunt. De tassen van Thule zijn er in vele verschillende designs, modellen en kleuren, waardoor er voor iedereen een prachtige tas of rugzak bij zit die past bij u! Bekijk op de pagina het ruime aanbod aan verschillende soorten Thule tassen en kies uw favoriet!