Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

LEGO

alle Lego producten

LEGO is de grootste speelgoedfabrikant van Europa en produceert mooi, degelijk en duurzaam speelgoed. Het merk is niet meer weg te denken. Wie heeft er niet mee gespeeld? Ga aan de slag met de verschillende onderdelen en bouw je eigen gebouwen en voertuigen. De LEGO bouwpakketten zijn geschikt voor zowel jongens als meisjes. Beleef uren speelplezier met het mooiste speelgoed van LEGO!

LEGO

Het speelgoedmerk LEGO is bijna niet meer weg te denken. Voor haast elke doelgroep, van jong tot oud, bestaat er wel een LEGO reeks. Met de bekende kleurrijke plastic LEGO blokjes zijn haast een oneindig aantal verschillende combinaties te maken. Mede door de veelzijdigheid en de kwaliteit van het speelgoed zult u jarenlang speelplezier hebben met LEGO!

Lego City

Bouw nu uw eigen stad met de Lego City collectie! Van treinen tot politiestations en van brandweerwagens tot Noordpool labaratoria. De Lego City collectie heeft het allemaal. Dankzij de verschillende thema's, gebouwen en voertuigen creëert u volledig uw eigen verhaallijn en bouwt u zo de stad van uw dromen. Urenlang speelplezier wordt gegarandeerd.

Lego Star Wars

Bouw uw eigen melkwegstelsel met de Lego Star Wars collectie. De Lego Star Wars collectie is gebaseerd op de Star Wars films en de Star Wars Rebels tv-serie en bevat dan ook de belangrijkste personages van deze films. Ga de strijd aan met de Imperial Star Destroyer of speel uw favoriete scenes na met personages zoals Luke Skywalker, Darth Vader, de Range Trooper of Chewbacca's. Met de Lego Star Wars collectie hoeft u zicht nooit meer te vervelen!

Lego Friends

De Lego Friends collectie draait volledig om de vijf vriendinnen Emma, Olivia, Stephanie, Andrea en Mia uit Heartlake City. Ga lekker karten met de meiden of bouw uw eigen wasstraat waarin de karts gewassen kunnen worden. Met de Lego Friends collectie bent u helemaal vrij om uw eigen ideeën om te zetten in een prachtige groeiende stad met een school, manege, dierenkliniek of markt. Bouw je dromen na met de Lego Friends collectie.

Lego Technic

Met de Lego Technic serie bouwt u de mooiste auto's, vrachtwagens, helikopters en andere voertuigen op een realistische wijze na. De Lego Technic serie zorgt ervoor dat uw kind de wereld van techniek op een spelenderwijze kan ontdekken. Het bouwniveau ligt bij de Lego Technic collectie net iets hoger dan bij de gewone Lego series en daarom is de Technic collectie geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Lego Creator

De Lego Creator collectie biedt handige 3-in-1 sets waarmee uw kindje eindeloos kan blijven experimenteren. Kies ui auto's, vliegtuigen, huizen en wezens. Urenlang speelplezier wordt met de Lego Creator serie zeker gegarandeerd. Laat uw fantasie de vrije loop met de Lego Creator collectie!

Lego Minecraft

Het populaire computerspelletje Minecraft heeft nu ook de Lego wereld overgenomen. Want zeg nou zelf, hoe bouwt u de Minecraft wereld nou beter na dan met de bouwstenen van Lego?! Kies uit verschillende Minecrafts sets zoals De Grot of De Kerker of bouw uw favoriete Kleine Boerderij na. Met de Lego Minecraft collectie combineert u het beste van beide werelden.

Lego Ninjago

Lego Ninjago is de opvolger van de populaire Lego Ninja en deze schitterende collectie neemt u dan ook mee naar het Oosten, waar draken, tempels en krijgers u om de oren vliegen. Duik in de wereld van ninja's en ga zelf de strijd aan met de gouden draak om zo de absolute drakenmeester te worden. De Lego Ninjago serie stimuleert de creativiteit op een unieke manier.

Lego Architecture

De Lego Architecture serie laat u de tijd weer even vergeten en neemt u mee naar de zorgeloze Lego uren uit uw jeugd. De Lego Architecture serie kenmerkt zich door schitterende gebouwen en bekende bezienswaardigheden zoals de skyline van New York, de prachtige L'Arc De Triomphe of het bruisende Las Vegas. Unieke details en een realistisch vormgegeven design nemen u weer even mee naar uw droombestemming en doorbreken de dagelijkse sleur. Ontsnap even aan de realiteit en geniet weer van het bouwen met uw favoriete speelgoed uit uw jeugd.

Lego Duplo

Lego Duplo is hét perfecte speelgoed voor kinderen die al op zeer jonge leeftijd niet kunnen wachten om te beginnen met bouwen. De Lego Duplo serie is geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar tot ongeveer 5 jaar oud en bestaat uit extra grote legoblokken die het gevaar op inslikken verminderen. De blokjes uit de Lego Duplo collectie zijn twee keer zo lang en groot als normale legoblokjes en zijn hierdoor ook een stuk makkelijker om mee te bouwen. Laat uw kleine al vroeg beginnen met bouwen met behulp van de Lego Duplo serie! De Lego Duplo serie is ook te gebruiken in combinatie met de normale Lego.