Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Aantal wielen
Serie
Waterdichtheid
Inhoud (liter)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Diepte (cm)
Handbagage
Slot koffer
Prijs
Levertijd
Korting

Reistassen

Bent u op zoek naar een goed alternatief voor een reiskoffer? Dan kan een reistas zijn wat u zoekt. Reistassen zijn net wat groter dan een weekendtas en daardoor perfect voor langere trips, zoals vakanties. Reistassen zijn vaak ook geschikt als handbagage. De handvatten en schouderbanden maken de reistassen ook erg praktisch. Bovendien zijn de reistassen erg ruim opgezet, waardoor u voldoende spullen mee kunt nemen. Reistassen zijn perfect voor een reis per bus of auto.

Reistas met wielen

Een reistas met wielen is makkelijk te vervoeren, dankzij de wielen en het handvat. Perfect voor als u een stukje moet lopen met uw bagage, bijvoorbeeld naar uw verblijf. Vaak is een reistas op wielen waterafstotend en weerbestendig, zo bent u altijd goed voorbereid. Bij Etrias vindt u een uitgebreid assortiment reistassen met wielen, van hoogwaardige topmerken als Ortlieb en Dakine. Een reistas met wielen is ideaal voor de avontuurlijke reiziger!

Reistassen handbagage

Het voordeel van een reistas is dat deze vaak ook geschikt is als handbagage in het vliegtuig. Reistassen als handbagage zijn bovenal erg praktisch. Zo zijn de verschillende vakken perfect om al uw spullen op te bergen, zoals belangrijke documenten en uw paspoort. Reistassen als handbagage zijn licht en veelzijdig, perfect voor een weekendje weg of citytrip naar het buitenland.