Menu
Menu
Geschikt voor
Schoenmaat
Prijs
Levertijd

CCM

CCM is van oorsprong producent van fietsen en motoren. In 1905 nam de vraag naar fietsen echter af, en begon ijshockey populariteit te vergaren. Om deze reden werd vanaf dit jaartal de focus gelegd op de productie van ijshockey artikelen. Binnen 30 jaar groeide het merk uit tot de populairste speler op de markt, en gebruikte 90% van alle ijshockeyspelers de producten van CCM. Outdoorsupply biedt een ruim assortiment CCM. Klik op één van onderstaande afbeeldingen voor meer informatie over een specifiek product.

CCM Hockey

In 1905 startte Canada Cycle & Motor Company, oftewel CCM, met de productie van ijshockey artikelen. De sport groeide snel in populariteit, en zo vergaarden de producten van CCM ook al snel bekendheid. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot één van de grootste spelers op de markt en worden de producten van het merk gebruikt door meerdere professionele sporters, waaronder legendes zoals Carey Price, Sidney Crosby en Connor McDavid.

CCM skates

Sinds 1905 maakt CCM producten voor ijshockey, omdat de populariteit van ijshockey erg steeg. Door de jaren heen is het merk uitgeroeid tot een groot bedrijf met diverse producten, zo heeft CCM ook prachtige skates. Ondertussen hebben al verschillende beroemdheden gebruikt gemaakt van CCM items. De skates van CCM staan bekend om hun zeer goede kwaliteit. Deze zijn gemaakt van de beste materialen en uitvoerig getest. Met skates van CCM kunt u uit gaan van veiligheid en comfort. Voor welke gave skates gaat u?