Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Type Snaar
Verpakking
Snaardikte
Lengte snaar (m)
Prijs
Levertijd
Korting

Tennissnaren

Op deze pagina vindt u de beste tennissnaren van verschillende topmerken zoals, Wilson,Yonex, Head en nog veel meer andere merken. Kijk in de filter links om te selecteren op uw favoriete tennismerken. Kiest u voor wat dikkere snaren die langer mee gaan of gaat u voor dunnere snaren waarbij u meer balgevoel en kracht heeft. Er zijn verschillende tennissnaren: natuur darm, nylon, polyester en kevlar.

Tennissnaren kopen

Bij Etrias koopt u gemakkelijk en snel de beste tennissnaren. De tennissnaren die u heeft hebben namelijk veel invloed op het tenniscomfort. De snaren staan namelijk rechtsstreeks in contact met de bal. Echter is het kiezen van de juiste snaar nogal afhankelijk van de omstandigheden. Hieronder leest u wat de verschillen zijn.

Natuur Darm snaar

Het allerbeste balgevoel krijgt u met snaren van natuurlijke dierlijke darm. Deze snaren kennen een korte levensduur en daarom niet persee bedoeld voor hobbyspelers. De snaar kent een zeer hoge elasticiteit, spanningsstabiliteit en veel balgevoel. Als deze snaar nat wordt zal deze vocht opnemen, gaan rafelen en uiteindelijk kapot gaan.

Nylon Snaar

Deze snaar is erg populair bij veel tennisspelers. De snaar is zeer elastisch en een voordeel is dat de snaar goed is bij blessuregevoelige tennisspelers. De kwaliteit van de snaren kan echter wel erg uiteen liggen.

Polyester Snaar

Deze snaren bestaan uit één draad en hebben een zeer lange levensduur door het harde materiaal. Het nadeel van dit materiaal is dat dit minder kracht en balgevoel geeft tijdens het spel. De spankracht blijft daarbij wel minder lang goed.

Kevlar Snaar

Deze stugge vezel is bij vele bekend als een versterkingsmateriaal. De Kevel snaar gaat daardoor erg lan mee, maar er zit nauwelijks flexibiliteit in de snaar. All kracht van de bal komt dus volledig op de snaren. Deze snaren zijn dus onverstandig als u snel last heeft van blessures.