Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Aantal wielen
Serie
Waterdichtheid
Inhoud (liter)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Diepte (cm)
Buitenkant
Handbagage
Slot koffer
Prijs
Levertijd
Korting

Reiskoffers

Een ontspannen vakantie kan pas echt goed beginnen met een praktische reiskoffer. Een goede reiskoffer is dan ook essentieel. Vaak is de aanschaf van een nieuwe reiskoffer een investering voor de aankomende jaren. Daarom is het belangrijk om even stil te staan bij de zoektocht naar een reiskoffer. Een aantal zaken zijn namelijk belangrijk, zoals het type reiziger dat u bent, het aantal wielen en het materiaal. Bij Etrias vindt u een uitgebreid assortiment, zo is er altijd een reiskoffer die voldoet aan uw wensen en behoeften.

Grote reiskoffers

Gaat u vaak op wat langere vakanties en wilt u al uw essentials mee kunnen nemen? Dan is een grote reiskoffer wat u nodig heeft. Een grote reiskoffer is ook geschikt om bagage van meerdere personen mee te nemen, handig als u met het gezin reist. Bij Etrias vindt u grote reiskoffers in verschillende prints en formaten, maar ook met twee of vier wielen. Daarnaast vindt u zowel harde als zachte grote reiskoffers. Een harde grote reiskoffer is perfect voor als u veelal met het vliegtuig reist. Terwijl een zachte grote reiskoffer perfect is voor als u graag per auto of bus reist.

Reiskoffer handbagage

Naast grote reiskoffers vindt u bij Etrias ook reiskoffers die gebruikt kunnen worden als handbagage. Een reiskoffer handbagage is zeer geschikt voor een citytrip of korte vakantie. Het voordeel is dat de reiskoffer handbagage mee mag als cabinekoffer, zo heeft u uw belangrijkste bezittingen altijd bij u. Ook is de reiskoffer handbagage er in een harde en zachte variant. Een harde reiskoffer handbagage beschermt uw spullen optimaal. Terwijl een zachte reiskoffer handbagage flexibel en handig in gebruik is. Voor welke reiskoffer handbagage kiest u?