Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

TempishTempish is opgericht in 1994, gedurende de opkomst van inline skating. Het merk begon met de productie van inline skates. Naarmate de populariteit van de sport toenam, bracht het merk ook alle benodigdheden voor het skaten op de markt, zoals helmen, tassen en kleding, maar ook skateboards en schaatsen. Sinds de oprichting van Tempish is het merk wereldwijd bekend geworden, en de producten van Tempish zijn inmiddels te verkrijgen in meer dan 45 landen. Voor meer informatie over een product, klik op één van onderstaande afbeeldingen.

Tempish Skeelers

Tempish is in 1994 opgericht en heeft bekendheid vergaard door de productie van skate artikelen van hoge kwaliteit. Het doel van het merk is om sportbenodigdheden te maken die door het grote publiek gebruikt kunnen worden. Tempish maakt voornamelijk producten voor hobbyisten en recreationeel gebruik, en richt zich zodoende voornamelijk op een hoog gebruiksgemak en comfort.

Tempish ezza 90

De inline skates uit de Tempish serie Ezza 90 zijn erg geschikt voor speedskating. De skates met hebben een rem en zijn er voor zowel beginners als gevorderden en ervaren skaters. De wielen op de skates zijn 90 mm en hebben een hardheid van 85 A. Het frame is gemaakt van sterk aluminium en ze vele verschillende soorten looks en designs. De binnenschoen en het voetbed zijn anatomisch gevormd en ventilerend. Bekijk de gehele Ezza 90 serie en vindt de skate die bij u past!

Tempish schaatsen

Sinds 1994 maakt het merk Tempish producten voor iedereen die van skaten houdt. Naast skate artikelen verkoopt het merk ook diverse soorten schaatsen, zoals kunstschaatsen en ijshockeyschaatsen. De kwaliteit van Tempisch is goed. Het merk vindt het belangrijk dat de schaatsen comfortabel en gemakkelijk in gebruikt zijn. Hierdoor zijn de schaatsen fijn voor vermakelijk gebruik. Met welke gave Tempish schaats stapt u het ijs op?