Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Type Grip
Prijs
Levertijd
Korting

Tennisgrips

Opzoek naar nieuwe tennisgrips? Dan bent u op deze pagina aan het juiste adres! Tennisgrips beschermen uw tennisracktet tegen beschadigingen, daarnaast zorgen de grips voor mee grip op uw racket. Op deze pagina vindt u diverse basisgrips en overgrips voor uw tennisracket. Al onze tennisgrips een absorberend vermogen. De tennisgrip is een belangrijk onderdeel van uw tennisrack, omdat het het tennisspel in meerdere opzichten prettiger maakt.

Tennis Grip

Hierboven vindt u een groot assortiment van verschillende tennisgrips. Het assortiment bestaan uit kwalitatieve tennisgrips van topmerken. Zo bieden Wilson en Head bijvoorbeeld hoogwaardige tennisgrips aan op Etrias.nl.

Basisgrip

De basisgrip is de grip die standaard om het handvat van het tennisracket zit, deze grip wordt dan ook wel vervangingsgrip of standaardgrip. De basisgrip gaat over het kale handvat en absobeerd schokjes die ontstaan tijdens het slaan van de bal. Dee basisgrip zorgt voor meer speelcomfort tijdens het tennissen.

Overgrip

Bij Etrias vindt u overgrips die extra schokdemping bieden tijdens het tennissen. Overgrip voorkomt daarbij ook overbodige draaibewegingen van het racket in uw hand. De overgrips zijn goed geprijst, waardoor u ze regelmatig kunt vervangen om nog lekkerder te spelen.