Menu
Menu
Type schoen
Geschikt voor
Schoenmaat
Kleur
Merk
Serie
Sluiting
Prijs
Levertijd
Korting

IJshockeyschaatsen

Tijdens de winter is het natuurlijk tijd om de schaatsen van zolder te halen. Een potje ijshockey is altijd leuk met familie of vrienden. Goede ijshockeyschaatsen zijn daarom altijd handig om thuis te hebben liggen. Op Etrias verkopen wij diverse ijshockeyschaatsen voor dames en heren. De schaatsen zijn van een hoge kwaliteit en zitten erg comfortabel. Hierdoor kunt u lang genieten op de ijsbaan. Met welke gave ijshockeyschaats gaat u de baan op?

IJshockeyschaatsen heren

IJshockeyschaatsen komen altijd van pas in de winter. Ligt er geen natuurijs? Dan zijn er in Nederland nog genoeg indoor ijsbanen waar goed een potje ijshockey gespeeld kan worden. Wij bieden u diverse soorten ijshockeyschaatsen voor heren aan van verschillende merken, zoals Bauer, CCM en Fila. De herenschaatsen zijn beschikbaar in diverse modellen, hierdoor is er altijd een schaats die bij u past. Welke ijshockeyschaats kiest u?

IJshockeyschaatsen dames

Zin in een potje ijshockey met uw vriendinnen? Op Etrias bieden wij u graag het ruime assortiment van allerlei merken, zoals CCM en Bauer. De dames ijshockeyschaatsen zijn beschikbaar in veel modellen. Dit geeft u een ruime keus. Daarnaast zitten deze schaatsen ook zeer comfortabel en zijn heerlijk warm. De schaatsen hebben allemaal een scherp ijzer voor het beste speelresultaat. Met welke ijshockeyschaats steelt u de show op de baan?