Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Prijs
Levertijd
Korting

Koelbox

Bij een dagje weg naar het strand of de zee mag natuurlijk een koelbox niet ontbreken. Met een koelbox koelt u de producten ten opzichte van de omgevingstemperatuur. Vooral op warme dagen is het lekker om gedurende de dag koel eten of drinken bij de hand te hebben. Naast de traditionele koelboxen, waarbij men zelf koelelementen in de box moet stoppen, zijn er tegenwoordig ook elektrische koelboxen. Deze zijn voorzien van een ingebouwd koelsysteem dat werkt op een aansluiting.

Koeltas

Etrias biedt in haar assortiment diverse koeltassen aan om de warme zomerdagen op het strand of aan het water goed door te komen. Zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan gekoeld drinken bij 25 graden? Een koeltas is aan de binnenzijde voorzien van een (aluminium) isolatielaag waarmee de koele temperatuur zo lang mogelijk behouden wordt. Om de producten langer koel te houden zou u zelf koelelementen kunnen toevoegen. Bekijk ons assortiment en beslis welke koeltas u nodig hebt op de warme dagen.

Koelmat

Om uw eten of drinken in de warme zon op het strand gekoeld te houden kunt u gebruik maken van een koelmat. Deze dient voor gebruik in de vriezer gelegd te worden om daarna urenlang uw producten gekoeld te houden. Doorgaans zorgt een koelmat ervoor dat de temperatuur in uw tas 10 graden lager ligt dan de omgevingstemperatuur. Ideaal dus voor als u wilt genieten van een koel drankje. Bekijk ons assortiment voor diverse koelmatten.

Koelelement

Zoals hierboven beschreven helpen koelelementen mee met het op temperatuur houden van eten en drinken. De elementen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen, maten, kleuren en prijsklassen. Alle koelelementen die Etrias aanbiedt zijn gevuld met niet giftige vloeistof op waterbasis. Heeft u nog een of meerdere koelelementen nodig voor de warme dagen? Wacht dan niet te lang en bekijk ons assortiment!

Elektrische koelbox

De categorie elektrische koelboxen kan onderverdeeld worden in drie categorieën: thermo-elektrische koelbox, absorptie koelbox en een compressor koelbox. Iedere categorie heeft zo zijn voor en nadelen. Denk hierbij aan het geluidsniveau van een koelbox, hoe goed de koelbox geïsoleerd is of wat voor koelvermogen de box heeft. Vaak geeft de prijs een goede indicatie van de kwaliteit van een koelbox.