Sneakers

Hieronder staat een sportief assortiment van de beste sneakers voor dames van Etrias. Een mooi paar dames sneakers is iets wat niet kan ontbreken in een kledingkast. De dames sneakers zijn allemaal van hoge kwaliteit en zijn er uiteenlopend in modellen, types, kleuren en materialen. Zo zijn er sportieve trendy modellen zoals New Balance sneakers, maar in ons assortiment zitten ook sneakers met een strak design. Verder zijn er stoere sneakers voor tijdens een stevige wandeling, sneakers die casual chique zijn en sneakers die onder iedere outfit passen! Kijk eens rond wat bij u past. U kunt ook altijd de filter aan de linkerzijde gebruiken, om een selectie te maken van de sneakers die perfect bij uw wensen passen.

1 - 80 van 347

 

1 - 80 van 347

Dames sneakers

Hierboven vindt u een uitgebreid aanbod aan dames sneakers van Etrias.nl. In dit uiteenlopede assortiment vindt u allerlei prachtige sneakers voor dames. Er zijn diverse modellen, types en kleuren van de sneakers beschikbaar. Zo zorgt Etrias ervoor dat er een sneaker is voor iedereen.

Hoge Sneakers Dames

Opzoek naar de mooiste hoge sneakers? Stoere sneakers die lekker lopen voor een lange wandeling en als u niet zo houdt van blote enkels. In onze collectie sneakers voor dames vindt u verschillende soorten hoge sneakers die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Bekijk hierboven welke hoge sneakers het beste bij u passen.

Witte Sneakers Dames

De kleur van uw sneakers is zeker niet onbelangrijk. Witte sneakers zijn al jaren lang ontzettend polulair. Ze zijn prachtig en dus niet voor niets zo geliefd. Witte sneakers zijn tijdloos en staan heel mooi bij bijna alle outfits. Witte sneakers kunnen stoer, sportief en netjes staan! Welke stijl past bij u? Kijk eens rond en zie wat wij voor u in ons assortiment hebben.

Platform sneakers dames

Sneakers zijn er in allerlei soorten en maten. Tegenwoordig zien we de platform weer helemaal terug komen. Met de platform sneaker heeft u naast wat extra centimeters erbij ook een zeer stijlvole en hippe uitstraling. Deze sneakers passen echt overal bij en zorgen er voor dat u er stralend bij loopt.