Menu
Menu

Alle Essenza producten

Etrias is trots u de gehele collectie van Essenza aan te kunnen bieden. Essenza is een prachtig Nederlands kwaliteitsmerk dat zich focust op homestyling. Dit betekent dat elke kamer van het huis onderdeel uitmaakt van het interieur, en dus individuele aandacht verdient. Zoals u kunt zien bestaat de collectie uit beddengoed zoals dekbedovertrekken en dekbedden, badgoed zoals badlakens en washandjes en uit woonaccessoires zoals spreien en sierkussens.

Essenza Dekbedovertrekken

Essenza staat bekend om haar dekbedovertrekken van een hoge kwaliteit met modieuze en stijlvolle dessins. Uiteraard zijn alle dekbedovertrekken van Essenza van natuurlijk materialen gemaakt zoals katoen, katoen-satijn en flanel. De meeste overtrekken zijn verkrijgbaar in de standaard 1-persoons maat, de 2-persoons variant, de lits-jumeaux maat en de extra brede variant van 260 centimeter breed.

Essenza Dekbedden

Naast de dekbedovertrekken maakt Essenza ook dekbedden. Er is keuze uit donzen dekbedden, wollen dekbedden en dekbedden met een synthetische vulling. Al deze dekbedden zijn verkrijgbaar in een all-year variant en een 4-seizoenen exemplaar die bestaat uit twee delen die aan elkaar vast gemaakt kunnen worden. Lees meer over de eigenschappen van alle dekbedden op onze dekbedden pagina.

Essenza Handdoeken

De badgoed collectie van Essenza bestaat onder andere uit handdoeken maar ook uit washandjes, badmatten en gastendoekjes. De handdoeken hebben een afmeting van 50 bij 100 centimeter. de grotere handdoeken worden badlaken genoemd. De collectie bestaat uit een groot aantal effen kleuren en een aantal handdoeken met modieuze kleurmotieven.

Essenza Badlakens

Badlakens van Essenza zijn in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de handdoeken. Het enige verschil is dat de badlakens een afmeting van 70 bij 140 centimeter hebben. Naast de badlakens voor in de badkamer heeft Essenza ook enkele badlakens voor op het strand in het assortiment. Bij de badlakens zijn ook bijpassende washandjes leverbaar.

Essenza Badjassen

De badjassen maken de badgoed collectie van Essenza compleet. U kunt uw hele badkamer met dezelfde kleuraccenten aankleden aangezien er badmatten, handdoeken, washandjes en badjassen verkrijgbaar zijn in dezelfde kleuren en motieven. De badjassen zijn heerlijk lang en zocht en voorzien van zakken en een capuchon.