Menu
Menu
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Ruglengte
Merk
Serie
Inhoud (liter)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Diepte (cm)
Opties backpack
Vergrootbaar
Toegang hoofdvak
Prijs
Levertijd
Korting

Backpacks

Ga goed voorbereid op avontuur met een praktische backpack. Met een backpack neemt u al uw spullen mee op reis, dag in dag uit. Ieder avontuur vraagt om een ander type rugzak, daarom vindt u bij Etrias een uitgebreid assortiment backpacks. Zo is er altijd een backpack die perfect past bij uw reis. Bij Etrias vindt u backpacks in verschillende formaten en kleuren van hoogwaardige topmerken als Thule, Deuter en Salewa. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt tussen backpacks voor mannen en vrouwen, zodat uw nieuwe backpack perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

Backpacks

Een goede backpack is ruim, praktisch en bovenal comfortabel. Maar de perfecte backpack voor u is afhankelijk van een aantal factoren. Zo zijn er backpacks specifiek voor mannen en vrouwen. Het verschil, backpacks voor vrouwen hebben een kleiner rugpand en andere schouderbanden voor meer comfort. Daarnaast is de perfecte backpack ook afhankelijk van het type reis dat u gaat maken. Ook de indeling van een backpack is ontzettend belangrijk. Zodat u op ieder willekeurig moment makkelijk bij uw spullen kunt, zonder de backpack helemaal overhoop te moeten halen. Bent u klaar voor het maken van een keuze? Neem een kijkje in het uitgebreide assortiment en ontdek uw favoriet!

Backpack Osprey

Een uitblinker op het gebied van backpacks is het Amerikaanse merk Osprey. De backpacks van dit merk staan bekend om de tijdloze uitstraling in combinatie met duurzaamheid. Het merk maakt enkel gebruik van stevige materialen, waardoor u jarenlang geniet van een Osprey backpack. Osprey ontwerpt backpacks om uw avontuur makkelijker en comfortabeler te maken. Een Osprey backpack is verstelbaar, waardoor u eenvoudig zelf de perfecte pasvorm creëert. Door het ruime aanbod is er een Osprey backpack voor iedereen.