Menu
Menu
Materiaal
Kleur
Vorm
Merk
Opties
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Hoogte (cm)
Voorzien van parasolvoet
Type Parasol
Prijs
Levertijd
Korting

Parasols

Uw tuinset is pas helemaal compleet wanneer u een mooie bijpassende parasol aanschaft. Niet alleen beschermt deze u tegen de felle zon, ook creëert u zo een comfortabele zitplek met verkoeling. De parasols uit onze collectie zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn gemaakt van een speciaal UV werend materiaal dat u beschermt tegen de gevaarlijke straling.

Parasols

Bent u op zoek naar een nieuwe parasol? Dan bent u bij Etrias aan het juiste adres! Hier vindt u parasols in diverse maten, soorten en kleuren. Zo is er voor iedere tuin wel een geschikte parasol te vinden. De parasols uit onze collectie zijn van hoogwaardige kwaliteit, zodat u hier jarenlang van kunt blijven genieten. U kunt hier ook terecht voor bijpassende accessoires.

Parasolvoet

Of u nou op zoek bent naar een vulbare parasolvoet, een betonnen parasolvoet of een kunststof parasolvoet: hier vindt u het allemaal. Onze collectie parasolvoeten bestaat uit diverse topmerken die u verzekeren van een uitstekende kwaliteit. Bekijk snel onze collectie en vindt in een handomdraai uw ideale parasolvoet.

Parasolhoes

Een parasolhoes zorgt ervoor dat u uw parasol veilig op kunt bergen. Zo kunt u zelfs met slecht weer uw parasol gewoon buiten laten staan. Kies voor een parasolhoes voor een staande parasol of voor een parasolhoes voor een hangende parasol.

Ronde parasol

Een ronde parasol is een mooie aanvulling op uw tuinmeubilair. Zo is een ronde parasol ideaal om te gebruiken boven een ronde tuintafel en beschermt een ronde parasol u optimaal tegen schadelijke UV straling. Bij Etrias vindt u diverse ronde parasollen van topmerken. Kwaliteit wordt gegarandeerd.