Menu
Menu

Hardlopen

Bent een beginnend hardloper of heeft u al veel ervaring met (hard)lopen? En bent u opzoek naar producten om uw hardloopcarrière mee voort te zetten. Dan bent u bij Etrias aan het juiste adres. Wij bieden (hard)loop kleding en accessoires aan voor alle type lopers. Het maakt niet uit hoeveel ervaring u heeft. Wij hebben de juiste producten in huis om u te ondersteunen tijdens het lopen. Bekijk ons assortiment voor de producten die u nog nodig heeft.

Hardloopshirts

Een (hard)loopshirt biedt veel voordelen ten opzichte van een normaal shirt. Om te beginnen; een hardloopshirt zal de loper ondersteunen en voorkomt blessures en irritaties. Zo zijn de meeste hardloopshirt gemaakt van een ademende stof, waardoor zweet afgevoerd wordt en vocht gereguleerd kan worden. Hierdoor zal het shirt niet nat/vochtig zijn en zal een schurend shirt voorkomen worden. Daar waar normale shirts vocht vasthouden zijn hardloopshirt ontworpen om dit tegen te gaan en de hardloper te voorzien van een irritatieloze run.

Hardloopsokken

Één van de meest onderschatte items van een hardloopoutfit zijn de hardloopsokken. Veel beginners zien hardloopsokken als een overbodige aanschaf en slechte investering. Echter niets is minder waar. Een goed paar (hard)loopsokken voorkomt vele blessures en ondersteund de loper op momenten waar normale sokken dit laten afweten. Zo zijn hardloopsokken gemaakt van een ademende stof om zweetvoeten te voorkomen en bieden ze vaak demping. Met het dragen van loopsokken zal u ook minder schuiven in uw schoenen en zo blaren en schaafwonden tegengaan.

Hardloopbroeken

Wat is er nou fijner dan lekker te kunnen lopen zonder irritaties aan uw benen. Met de aanschaf van een goede hardloopbroek verzekerd u zichzelf van een vlekkeloze run. De broeken zijn vaak voorzien van een ademende stof dat vocht reguleert. Hiermee zal u niet snel in een natte broek rennen wat uiteraard irritaties of huidproblemen op kan leveren. Etrias heeft voor iedere type loper een geschikte broek in haar assortiment. Heeft u al een goede broek op het oog of wilt u nog even rondkijken? Klik dan zeker op de link hierboven.

Hardloopschoenen

Om hard te kunnen lopen dient u zonder twijfel uitgerust te zijn met een goed paar hardloopschoenen. De schoenen bieden de nodige ondersteuning om blessures en pijntjes te voorkomen. In ons assortiment worden diverse modellen aangeboden met ieder hun eigen voordelen. Alle hardloopschoenen zijn voorzien van een zool met demping om zo de klap bij het neerkomen van uw voet op te kunnen vangen en te verwerken. Verder kent de schoen ook vaak een ademende stof om vochtige of zweet voeten te voorkomen. Heeft u al een schoen op het oog?

Hardloopjacks

Hardloopjacks beschermen een loper tegen weer en wind. Veelal worden hardloopjacks alleen gekocht door de meer ervaren lopers. Dit komt doordat lopers met weinig ervaring het niet zien zitten om te lopen in slecht weer. Voor de ervaren lopers maakt dit minder uit en dus besluiten ze over te gaan tot de aanschaf van een jack. Een goed jack is gemaakt van een ademende stof waarmee zweet en vocht afgevoerd kan worden. Dit voorkomt irritaties aan het lichaam van de loper en bevorderd de sportprestaties. Bekijk ons assortiment voor alle soorten hardloopjacks.