Menu
Menu

Klantenservice

Terug naar Klantenservice

Betalen

U kunt bij ons veilig en vertrouwd betalen met verschillende betaalmethoden.
Alle genoemde prijzen op deze webwinkel zijn inclusief btw.

iDeal
U kunt veilig en vertrouwd met uw eigen bank betalen middels iDeal. iDeal is beschikbaar voor de banken: ABN Amro, ING, Rabobank, SNS, Friesland Bank, Regio Bank, ASN, Triodos, Van Landschot en Knab.

U zult "Etrias by Multisafepay" als begunstigde zien. Dit is correct, Multisafepay is het bedrijf dat het betalingsverkeer voor ons verzorgt. Etrias is het bedrijf waar www.etrias.nl onderdeel van is.

Creditcard (MasterCard, VISA & American Express)
U kunt uiteraard ook met uw creditcard van MasterCard, VISA of American Express betalen.

PayPal
Indien u een PayPal account heeft kunt u daar ook mee betalen. In dat geval wordt er €0,95 extra in rekening gebracht om het betalen met PayPal mogelijk te maken.

Achteraf Betalen
Ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Na ontvangst van de producten heeft u 14 dagen de tijd om te betalen. Wanneer u de producten binnen deze 14 dagen terugstuurt, vervalt de factuur van de geretourneerde producten automatisch. De optie achteraf betalen is alleen mogelijk voor leveringen binnen Nederland en België.

De facturatie wordt verzorgd door Riverty (de nieuwe naam voor Afterpay). Indien u kiest voor Riverty als betaalmethode brengen wij hiervoor € 1,95 in rekening. Riverty bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen. Wij hebben hier geen invloed op en kunnen hier dus niets aan doen. Bij vragen hierover kunt u contact opnemen met Riverty via customercare@riverty.nl of 020 - 7230270.

Vooruitbetaling per bank
Na het plaatsen van een bestelling middels ''vooruitbetaling per bank'' krijgt u van ons een e-mail met daarin het rekeningnummer en de rekeningnaam waar u het verschuldigde bedrag naartoe over kunt maken evenals het betalingskenmerk dat u dient in te vullen bij het overschrijven zodat uw bestelling door ons verwerkt kan worden. Houdt u er rekening mee dat de levertijd pas ingaat nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Indien u kiest voor een vooruitbetaling loopt u dus het risico dat uw bestelling een vertraging oploopt.

Bancontact & Maestro
Belgische klanten kunnen veilig, eenvoudig, kosteloos en zonder vertraging betalen via hun eigen bank met Bancontact / Mister Cash.

Zakelijk achteraf betalen
Nederlandse zakelijke klanten kunnen ook achteraf op factuurbasis betalen. Indien u meer dan 10 producten wilt bestellen kunt u contact met onze klantenservice opnemen voor een offerte en factuur op maat.