Menu
Menu

Binnenspeelgoed

Naast een zeer ruim assortiment buitenspeelgoed vindt u bij Etrias ook een verrassend assortiment speelgoed voor gebruik binnenshuis. Met dit binnenspeelgoed kunnen kinderen zich ook vermaken wanneer het weer het niet toelaat om buiten te spelen. Deze leuke collectie speelgoed zal uw kind(eren) snel het weer doen vergeten. Het assortiment bestaat uit speelgoed van verschillende topmerken zoals Lego en Janod.

Bordspellen

Bekijk hier ons grote aanbod bordspellen, gezelschapsspellen en familiespellen. Bordspellen kunnen door kinderen en volwassenen worden gespeeld. U vindt hier onder andere spellen als Monopoly, Wie is het?, Twister, Rummikub en Scrabble. Bestellen op Etrias.nl gaat eenvoudig en snel. Selecteer uw wensen in het keuzemenu op de pagina vindt snel het spel dat bij u past. Bent u opzoek naar een bepaald bordspel, gebruik dan de zoekbalk bovenaan de pagina.

Poppenwagens

Poppenwagens zijn er in allerlei soorten, kleuren en maten. Bij Etrias kunt u online poppenwagens kopen van de bekende kwaliteitsmerken Childhome en Van Dijk. Zeker als uw kind graag met poppen speelt is het verstandig om een goede investering te doen in een poppenwagen zodat uw kind er jarenlang plezier van heeft. Betalingen kunnen online worden geregeld en u kunt uw aankopen thuis laten bezorgen.

Kinderkeukens

Onze kinderkeukens zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit en de beste merken. Zo vindt u bij Etrias kinderkeukens van de bekende merken Janod. Het assortiment kinderkeukentjes bestaat uit de vrolijkste kleuren. Naast kinderkeukens vindt u hier ook bijpassende accessoires.

Puzzels

Hier vindt u een groot assortiment puzzels. Puzzelen wordt nog altijd door jong en oud gedaan. Puzzels verschillen veel in moeilijkheidsgraad. Bestellen gaat eenvoudig en snel op Etrias.nl. U kunt bij ons veilig betalen via IDEAL en Paypal. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Vrijwel alle producten zijn op voorraad waardoor wij deze dezelfde dag nog kunnen aanbieden aan PostNL.

LEGO

LEGO is een van het bekendste soort speelgoed onder kinderen. Elk kind heeft wel ooit met LEGO gespeeld. Met de bouwpakketten van LEGO zijn de mooiste creaties te maken. De eindeloze mogelijkheden met deze bouwstenen stimuleren de ontwikkeling van uw kind. De gekleurde bouwstenen zorgen voor urenlang speelplezier en gaan nooit vervelen. Naast bouwstenen biedt Etrias ook opbergboxen, drinkbekers, lunchboxen en boeken van LEGO.