Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Houten speelgoed

Er is geen beter cadeau dan een kind speelgoed te geven. Tegenwoordig is het aanbod van speelgoed zo gigantisch dat kiezen lastig is. Maar wat dacht u van houten speelgoed? Speelgoed dat gemaakt is van hout scoort perfect bij kinderen. Daarnaast is het vaak ontzettend duurzaam en kan het generaties lang mee. Binnen het assortiment van houten speelgoed vind u een divers aanbod. Denk hierbij aan speelauto's, winkels, keukens, kralenframes of kikkerbanen. Het kan alle kanten op. Bekijk ons assortiment om inspiratie op te doen en kies het speelgoed dat uw kind leuk zal vinden.

Houten poppenhuis

Het ideale verjaardagscadeau voor ieder meisje is een houten poppenhuis. Met een poppenhuis kan uw kind zich urenlang vermaken zonder ook maar één seconde afgeleid te zijn. Een poppenhuis kent verschillende kamers en onderdelen. Hierdoor kan een kind zijn of haar fantasie laten gaan en het huis zelf inrichten. Bent u benieuwd naar ons aanbod in poppenhuizen? Of bent u nieuwsgierig naar ander houten speelgoed? Bekijk dan ons assortiment!

Speelgoedkeuken

Wat is er nou leuker dan urenlang kokkerellen in een houten speelgoed keuken? De droom van veel kinderen is om een eigen houten keukentje te hebben. Hierin kunnen zij hun fantasie kwijt en de lekkerste denkbeeldige gerechten maken. Etrias biedt verschillende varianten speelgoedkeukens aan. Doordat hout het basismateriaal is gaan de keukens lang mee. Naast vermakelijk dus ook zeker duurzaam!

Poppenwagen hout

Houten poppenwagens zijn zoals de naam al aangeeft gemaakt van hout. Vaak is dit hout van goede kwaliteit en kan het jarenlang mee. Denk maar eens aan het houten speelgoed waar u vroeger mee speelde. Erg duurzaam en het kan generaties lang mee. Binnen ons assortiment bieden wij diverse houten wagens aan. Zo zit er voor ieder kind wel iets wils tussen.

Janod speelgoed

het Franse merk Janod is een speelgoedmerk dat bekend staat om hun speelgoud van hout. Het merk speelt goed in op de nieuwste trends en kinderen zijn er dol op. Naast de urenlange plezier die het houten speelgoed met zich meebrengt, gaat het ook nog eens lang mee. Het hout is van goede kwaliteit en er kan jarenlang mee gespeeld worden zonder dat het beschadigd. Ideaal toch? Neem een kijkje in ons assortiment en beslis met welk speelgoed u uw kinderen dolgelukkig maakt.