Menu
Menu

Tennisracket HEAD Radical PRO 2021 (Onbespannen)

270
Gripmaat:
!
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is
!
Gratis verzending
Gratis retourneren
Achteraf betalen
2 jaar garantie

Voordeelbundel

Tennisracket HEAD Radical PRO 2021 (Onbespannen) + Tennisbal Dunlop ATP (3-Tin) 2020
Tennisracket HEAD Radical PRO 2021 (Onbespannen)
↑ Selecteer optie
Tennisbal Dunlop ATP (3-Tin) 2020
+
Aantal
20% korting
op het accessoire
€ 195,51

Productbeschrijving

Het Radical Pro 2021 racket van HEAD is met een gewicht van 315 gram de zwaarste variant uit de Radical serie, maar de Pro variant biedt ook het meeste. Het gewicht zorgt er namelijk voor dat er nog meer power in het racket zit, zonder dat het ten koste gaat van de controle. Het pro racket vereist daarentegen wel een goede techniek van de speler, maar in ruil daarvoor beschikt u over uiterst veel controle. Deze nieuwe Radical serie beschikt over Graphene 360+, een technologie die ervoor zorgt dat het racket stabiel en krachtig aanvoelt. Zo kunt u nog meer balsnelheid meegeven en geeft het een verhoogde flex en zuiver raakmoment. Het balanspunt van 315 mm zorgt ervoor dat het racket over een juiste wendbaarheid beschikt en u dus ook aan het net over voldoende controle beschikt. Het middelgrote blad van 630 cm² voelt goed aan en geeft een goede mix van spin, kracht en diepte. Het racket is hiermee ook geschikt voor de gemiddelde tot gevorderde speler die op zoek is naar een all round racket.

Bespanservice

Tennisplanet biedt een unieke service aan om uw tennisracket professioneel en naar wens te laten bespannen. Bij ieder racket staat aangegeven of het racket bespannen of onbespannen wordt geleverd. In beide gevallen kunt u er echter voor kiezen om het racket te laten bespannen door onze bespanafdeling. In het geval van een bespannen racket wordt de bestaande snaar verwijderd en vervangen door de snaar van uw keuze. We hebben een aantal kwalitatief hoogwaardige snaren voor u geselecteerd waarmee uw racket bespannen kan worden. Wanneer u gebruik wil maken van deze bespanservice selecteert u hierboven het vakje 'Uw tennisracket professioneel laten bespannen'. Het bespannen van een racket kan er voor zorgen dat de levertijd met 1 à 2 werkdagen toeneemt.Let op: Wanneer u gebruik maakt van de professionele bespanservice vervalt uw recht op retour van het racket.

Over Head

Het Amerikaanse merk Head is oorspronkelijk begonnen met de productie van ski's en andere wintersportbenodigdheden. In de late jaren '60 bedacht het bedrijf echter een manier om tennisracket frames te versterken en zo besloot Head zich ook te gaan richten op de racketsport. Head's introductie op de markt van squash en tennis is vanaf het begin af aan een groot succes geweest en het merk heeft dan ook een tal van topatleten geholpen bij het behalen van de overwinning. Laat Head nu ook u helpen bij het neerzetten van topprestaties en kies voor de schitterende squash rackets en comfortabele squashkleding van het merk.

Specificaties

Tennisracket
Merk
Head
Serie
HEAD Radical
Kleur
Oranje
Materiaal
Graphite
Bespannen
Nee
Gewicht
315 gram
Lengte
68 cm
Balanspunt
31 cm
Snarenpatroon
16x19
Bladformaat
630 cm² / 98 sq. inch
Type Racket
Controle / Power
Type Speler
Competitie / Tour
Geschikt voor
Dames / Heren

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!