Menu
Menu

Alle HEAD producten

De producten van HEAD zijn al sinds 1950 op de markt en sindsdien is het merk koploper in de sportwereld. De producten van HEAD worden door topatleten getest en gebruikt tijdens wedstrijden. Alle artikelen zijn dus geoptimaliseerd voor de sport. HEAD heeft een uitgebreide collectie wintersport, tennis en padelartikelen en voldoet hiermee aan al uw behoeften op sportgebied! Het merk blijft continu innoveren waardoor zij altijd de beste producten op de markt kunnen blijven brengen.

HEAD ski

De skibrillen, -broeken en -helmen van HEAD hebben een optimaal draagcomfort en dragen bij aan de ultieme wintersportervaring. Alle wintersportartikelen zijn van uitstekende kwaliteit, veilig en gaan lang mee. U kunt dus met de juiste ski-uitrusting de piste betreden. Ontdek alles voor uw wintersportvakantie op deze pagina!

HEAD tennistas

HEAD heeft een uitgebreide collectie tennistassen met voldoende opbergruimte voor uw racket en andere spullen. De tassen zijn in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar, dus er is voor ieder wat wils. Kies voor kwaliteit en functionaliteit met een stijlvolle tennistas van HEAD en vervoer al uw tennisspullen veilig naar de tennisbaan!


HEAD tenniskleding

De tenniskleding van HEAD heeft een trendy design en biedt veel bewegingsruimte waardoor u actief kunt tennissen. De kleding voelt fijn aan op de huid en irriteert niet. Tevens ademt de kleding, waardoor u het niet te warm krijgt bij intensieve inspanning. De tenniskleding van HEAD omvat een ruim assortiment van tennistruien, -vesten en zelfs -jurken voor dames. De jurken vormen zich naar het lichaam en worden gemaakt van stretchmaterialen. De sweaters hebben elastische taillebanden en zitten erg lekker. De kleding van HEAD kan zowel op de tennisbaan als dagelijks worden gedragen!

HEAD tennisrackets

HEAD is al sinds 1950 een grote speler op de sportmarkt en verkoopt producten van uitstekende kwaliteit. De rackets van het merk zijn innovatief en worden zelfs gebruikt door topsporters. HEAD heeft rackets voor elk type tennisser: van de 'Speed' voor hoge snelheden tot de 'Instinct' voor moeiteloze kracht. De rackets hebben tevens verschillende snaren en er zijn zowel rackets voor beginnende als ervaren spelers, dus er is voor ieder wat wils. Ontdek alle rackets bij Etrias en kies uw favoriet!

HEAD tennisaccessoires

De tennisaccessoires van HEAD bieden u optimaal speelcomfort op de tennisbaan en zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor ze jarenlang meegaan. Etrias biedt een zeer ruim assortiment tennisaccessoires van HEAD aan, zoals grips en snaren. De snaren van het merk zijn flexibel en bieden veel kracht en snelheid. Daarnaast worden de snaren gemaakt van duurzame materialen en gaan hierdoor lang mee. De snaren zorgen tevens voor meer grip op de bal, zodat u optimaal presteert op de court!