Menu
Menu

Tennisracket HEAD Gravity MP 2021 (Onbespannen)

250
Gripmaat:
!
Op verlanglijstje
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is
!

Onze service

  • Gratis verzending
  • Gratis retourneren
  • Achteraf betalen
  • 2 jaar garantie

Productbeschrijving

De Head Gravity MP 2021 is afkomstig uit de nieuwste Gravity serie van Head. De Gravity serie beschikt over Graphene 360+, een technologie die ervoor zorgt dat het racket stabiel en krachtig aanvoelt. Zo kunt u nog meer balsnelheid meegeven. De Gravity MP is een geschikt racket voor de gevorderde tennisspeler die op zoek is naar balsnelheid zonder controle te verliezen. De MP variant is met zijn 295 gram lichter dan de Pro versie. Hierdoor is het racket geschikt voor een grotere groep spelers, omdat er minder techniek vereist wordt. Desondanks biedt het racket nog altijd een goede controle en door het lichtere gewicht meer power. Het racketblad is net als bij de Pro versie 645 cm² en heeft een grote sweetspot, mede dankzij de speciale Sweetzone technologie. Dit zorgt voor een uitstekende combinatie van power en controle. Het balanspunt ligt op 32,5 mm en geeft hierdoor voldoende wendbaarheid om ook aan het net succesvol te zijn. Het racket heeft een mooi opvallend design.

Bespanservice

Tennisplanet biedt een unieke service aan om uw tennisracket professioneel en naar wens te laten bespannen. Bij ieder racket staat aangegeven of het racket bespannen of onbespannen wordt geleverd. In beide gevallen kunt u er echter voor kiezen om het racket te laten bespannen door onze bespanafdeling. In het geval van een bespannen racket wordt de bestaande snaar verwijderd en vervangen door de snaar van uw keuze. We hebben een aantal kwalitatief hoogwaardige snaren voor u geselecteerd waarmee uw racket bespannen kan worden. Wanneer u gebruik wil maken van deze bespanservice selecteert u hierboven het vakje 'Uw tennisracket professioneel laten bespannen'. Het bespannen van een racket kan er voor zorgen dat de levertijd met 1 à 2 werkdagen toeneemt.Let op: Wanneer u gebruik maakt van de professionele bespanservice vervalt uw recht op retour van het racket.

Over Head

Het Amerikaanse merk Head is oorspronkelijk begonnen met de productie van ski's en andere wintersportbenodigdheden. In de late jaren '60 bedacht het bedrijf echter een manier om tennisracket frames te versterken en zo besloot Head zich ook te gaan richten op de racketsport. Head's introductie op de markt van squash en tennis is vanaf het begin af aan een groot succes geweest en het merk heeft dan ook een tal van topatleten geholpen bij het behalen van de overwinning. Laat Head nu ook u helpen bij het neerzetten van topprestaties en kies voor de schitterende squash rackets en comfortabele squashkleding van het merk.

Specificaties

Tennisracket
Merk
Head
Serie
HEAD Gravity
Kleur
Zwart
Materiaal
Graphite
Bespannen
Nee
Gewicht
295 gram
Lengte
68 cm
Balanspunt
32 cm
Snarenpatroon
16x20
Bladformaat
645 cm² / 100 sq. inch
Type Racket
Controle / Power
Type Speler
Competitie / Tour
Geschikt voor
Dames / Heren

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!