Menu
Menu
Prijs
Levertijd

Fairybell

De kerstverlichting van het merk Fairybell mag zeker niet ontbreken in uw tuin. Met deze LED verlichting wordt iedere voor-en achtertuin voorzien van een schitterende sfeer. Fairybell biedt direct een fijne ambiance in iedere tuin tijdens de donkere dagen voor kerstmis. Het assortiment van Fairybell is zeer uitgebreid. Hierdoor zit er kerstverlichting in hun assortiment voor zowel grote als kleinere tuinen.

Fairybell kerstboom

Met de kerstbomen van Fairybell creëert u direct een gezellige sfeer om te genieten van vrienden en familie tijdens de feestdagen. De kerstbomen zijn voorzien van talloze LED lampjes en verbruiken daarom niet zoveel stroom. Fairybell zorgt ervoor dat iedere tuin groot of klein voorzien is van schitterende verlichting. Daarnaast zijn de kerstbomen zeer eenvoudig op te zetten met uw eigen vlaggenmast of een van het merk zelf. Vervolgens heeft Fairybell ook verlichtten kerstbomen die voor het raam geplaatst mogen worden.

Kerstverlichting vlaggenmast

De kerstverlichting van Fairybell zorgt voor gezelligheid in huis tijdens de feestmaand. Om de prachtige kerstbomen in uw tuin op te zetten is een vlaggenmast vereist. Dit kan een vlaggenmast van u zelf of natuurlijk uit de collectie van Fairybell. De kerstverlichting is zeer eenvoudig te bevestigen aan de vlaggenmast. Hierdoor kunt u snel genieten van uw schitterende tuin. Met Fairybell haalt u stijl en comfort in huis om uw tuin te laten stralen.