Schoenen

Dames schoenen

Bekijk hier de gehele afdeling Dameschoenen met een zeer grote collectie laarzen, nette schoenen, clogs, slippers, regenlaarzen en snowboots. Wij voeren alleen producten van hoge kwaliteit en de beste merken, zoals Aigle, JJ Footwear, Bighorn, Birkenstock, Chuva, FitFlop, Jilsen, Havaianas, Moon Boots en Sanita.

Accessoires

Naast schoenen en laarzen bieden wij u ook een zeer groot assortiment schoenaccessoires aan, zoals schoenverzorging, leren suède riemen, steunzolen, compressiekousen, veters en nog veel meer. Ook hier bieden wij u kwaliteitsmerken als RL, Collonil 1990, U-Lace, Greve en Saphir. Selecteer uw gewenste schoen of accessoire in het keuzemenu aan de linkerkant van deze pagina en bestel deze voordelig online bij uw online warenhuis.

Yaktrax

Snowsteps kunt u om uw schoenen binden om uitglijden op sneeuw, ijs of andere gladde oppervlaktes te voorkomen. Vrijwel al onze producten zijn op voorraad waardoor wij deze dezelfde dag nog kunnen aanbieden aan PostNL. De zogenaamde sneeuwkettingen voor schoenen worden steeds populairder. De Yaktrax Walker kwam uit een ANWB test als beste uit deze test vanwege het beste gebruiksgemak en de beste grip.

Steunzolen

Steunzolen ondersteunen uw voeten en kunnen de stand van uw voet corrigeren waarmee klachten in de enkels, knieën en rug verminderd of verholpen kunnen worden. Bekijk hier ons grote aanbod steunzolen. Natuurlijk bieden wij enkel de hoogste kwaliteit producten en de beste merken. Met de selectiemogelijkheid maakt u snel de juiste keuze tussen de accessoires.

Heren schoenen

Etrias Webwinkels heeft een uitgebreid assortiment herenschoenen in allerlei categorieën, zoals nette schoenen, klompen, pantoffels, regenlaarzen, slippers, snowboots en veiligheidsschoenen. Ons ruime aanbod bestaat uit schoenen van hoge kwaliteit en de beste merken, zoals Greve, Birkenstock en Aigle..

U-Lace veters

Etrias biedt naast een ruim assortiment schoeisen ook een groot assortiment veters voor in uw schoenen. Heeft u speciale wensen met betrekking tot de veters, gebruik dan het keuzemenu aan de linkerkant van deze pagina.