Veterschoenen

Hier vindt u een stijlvolle collectie veterschoenen voor dames. Deze veterschoenen zijn van uitmuntende kwaliteit, omdat ze gemaakt worden van hoogwaardige materialen. Een elegant item als dit is een mooie aanvulling voor uw kledingkast. De veterschoenen voor dames hebben een sportief karakter, maar zijn tevens elegant in uiterlijk. Geniet van comfort en kwaliteit met een van onze veterschoenen. Gebruik de filter om uw wensen te selecteren en een speciaal voor u aangepast aanbod te zien.
 
Papucei Azalee Silver
SALE

Papucei Azalee Silver

€ 139,95

€ 83,95

Dames veterschoenen

Hierboven vindt u een uitgebreid aanbod aan dames veterschoenen van Etrias.nl. In ons assortiment vindt u een tal van veterschoenen van hoge kwaliteit. U kunt kiezen uit de beste veterschoenen in verschillende modellen, types en kleuren. Bij Etrias vindt u dus altijd een veterschoen die bij u past.

Bootschoen Dames

Veterschoenen zijn er in verschillende uitvoeringen. Een zeer populaire variant is de bootschoen, ook wel zeilschoen genoemd. Deze schoen is licht van gewicht, veelal gemaakt van zacht leer en zeer gemakkelijk aan en uit te trekken. Merken zoals Dubarry en Timberland hebben mooie bootschoenen in hun collectie opgenomen. Ook deze vindt u hier bij Etrias.

Lakschoenen dames

Maak uw chique look helemaal af met een van onze prachtige veterschoenen met lak voor dames. Deze schoenen zijn goed te combineren met een broek, maar ook met een leuke rok. De schoenen geven een stijlvolle finishing touch aan uw outfit en zorgen ervoor dat u er netjes uitziet.