Libeco

Libeco

Libeco is een kwaliteitsmerk van Belgische bodem, dat zich al meer dan 150 jaar specialiseert in het maken van eersteklas linnen met een mooi design. Het merk heeft een prachtige collectie woondecoratie die in vrijwel ieder interieurinrichting goed tot zijn recht komt. Trendy kleuren en eigentijdse patronen voeren de boventoon bij Libeco en dankzij het ruime assortiment is er voor iedereen wel wat naar wens te vinden. Bekijk hier het volledige assortiment.

Bedlinnen

Het bedlinnen van Libeco kenmerkt zich door de stevige kwaliteit in combinatie met het hoge slaapcomfort. In de collectie bedlinnen zijn onder andere producten opgenomen zoals sierkussen, dekbedovertrekken, lakens en spreien. Stuk voor stuk zijn deze items voorzien van een prachtig design dat vrijwel iedere slaapkamer omtovert tot een paradijs van rust. Alles voor een optimale nachtrust!

Keukenlinnen

Libeco keukenlinnen onderscheidt zich door de stevige kwaliteit, de hoge duurzaamheid en de sprekende kleuren. De keukendoeken van dit merk blijven jarenlang mooi en hierdoor kunt extra lang genieten van uw aankopen. Bovendien zorgt het moderne design voor een echte eye-catcher in de keuken. Het keukenlinnen is verkrijgbaar in diverse soorten, maten en kleuren. Neem dus snel een kijkje in de collectie.

Tafellinnen

Bent u op zoek naar servetten, tafelkleden en tafellopers van hoogwaardige kwaliteit? Neem dan ook eens een kijkje in de collectie tafellinnen van Libeco. Niets is zo fijn als het hebben van een prachtig gedekte tafel tijdens een etentje met vrienden of familie en het tafellinnen van Libeco kan hier zeker aan bijdragen.

Dekbedovertrekken

Libeco heeft een oogverblinde collectie dekbedovertrekken op de markt gezet, die niet alleen zorgen voor een fantastische uitstraling van uw slaapkamer, maar die ook nog eens bijdragen aan een goede nachtrust. Het linnen voelt wellicht stugger aan dan dekbedovertrekken van katoen, maar dit doet niets af aan het hoge slaapcomfort. Bekijk hier het hele assortiment.

Over Libeco

Benieuwd naar wat Libeco u allemaal te bieden heeft? Of wilt u gewoon net iets meer weten over dit Belgische kwaliteitsmerk? Neem dan een kijkje op de pagina: 'Alles over Libeco'. Hier vindt u meer informatie over de oprichting en geschiedenis van het merk, de verschillende collecties en de productie van het linnen.