Steunschijf Backing Plate M14 Buff and Shine

Steunschijf Backing Plate M14 Buff and Shine

Buff and Shine
€ 39,95

Levertijd: 2-5 werkdagen

Specificaties
  • EAN: 8718104232631
  • Product: Steunschijf
  • Merk: Buff and Shine
  • Type: Flex Edge M14
  • Met klittenbandbevestiging
  • Voor montage van Buff and Shine polijst pads
  • De hoogste kwaliteit
€ 39,95
  • Productbeschrijving
  • Bestelinformatie & Service
  • Delen
Deze steunschijf van Buff and Shine is ontwikkeld om te gebruiken in combinatie met de Buff and Shine polijstpads. Deze backing plate laat zich eenvoudig op de polijstmachine monteren met M14 draad. Dankzij het unieke centreersysteem van Buff and Shine werkt u altijd met een perfect gecentreerde polijstpad. Ideaal voor thuispoetsers, maar ook gebruikt door professionele detailers in de Verenigde Staten. De afwerking staat, zoals altijd bij Buff and Shine, op een zeldzaam hoog niveau, hetgeen u zult merken aan de duurzaamheid. De producten van Buff and Shine zijn dankzij het heldere assortiment eenvoudig te kiezen, zodat u altijd een passende pad heeft voor de klus.

Buff and Shine

Buff and Shine is een fabrikant van professionele high-quality polijsttoebehoren dat opereert vanuit het hart van de autopoetswereld: Californië. In dit zonnige klimaat is het in stand houden van autolak een gelegenheid die iedere autobezitter aangaat en waar regelmatig een detailingshop bezoeken heel normaal is. Met de kennis die hier is opgedaan heeft Buff and Shine sinds kort een speciale Europese lijn met polijstpads. Deze pads zijn kleiner en zachter dan de Amerikaanse, wat goed aansluit bij het formaat van de auto's en de staat van het lakwerk hier in Europa. Dankzij de gepatenteerde Centre Tee kunt u de pads perfect centreren zodat zelfs iedere amateurpoetser veilig aan de lak van de auto kan werken. Daarnaast voorkomt dit vroegtijdige slijtage en rafelen van de pads, zodat deze pads ongekend lang meegaan. De klasseproducten van Buff and Shine zijn vanaf nu verkrijgbaar via Autotoebehoren.com. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door AfterPay. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. AfterPay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook