Menu
Menu
Kom jij stage lopen bij Etrias?

Etrias is één van de leukste bedrijven van Nederland. Dankzij de grote verscheidenheid aan merken is er altijd actie!

Met een jong, internationaal team van 100 collega’s wordt continu gewerkt aan het optimaliseren van bestaande webwinkels en het openen van nieuwe webwinkels. Zowel de IT, de online-marketing, als de klantenservice wordt in-house uitgevoerd.

Deze inspanningen hebben ervoor gezorgd dat we drie jaar op rij een Thuiswinkel Award voor beste webwinkel van Nederland hebben gewonnen en we door de FD Gazellen Awards zijn uitgeroepen tot het 6e snelst groeiende bedrijf van Nederland. Daarnaast zijn we één van de snelst groeiende technologie bedrijven van de Deloitte Fast50.

Kortom, een bedrijf waar we trots op zijn en iedere dag met veel plezier aan werken om het nog een beetje beter te maken. Spreekt dit je aan? Bekijk dan onderstaande vacatures.

Bij Etrias kun jij de perfecte stageplek voor jou vinden. Ben je op zoek naar een afstudeerstage of wil je liever een meewerkstage lopen? Is er een vacature die bij jou past en word jij onze nieuwe stagiair?

Stage Online Marketing (hbo/wo)
Als stagiaire online marketing draag je bij aan het succes van al onze shops! Je bent onderdeel van zowel het marketing als content team en je draait in beide teams volwaardig mee. Binnen een half jaar leer jij alle ins en outs op het gebied van content marketing en e-commerce! Daarnaast geven we je de vrijheid om een uitdagende opdracht op het gebied van e-commerce te onderzoeken, uit te voeren en eventueel te implementeren. Bij Etrias zijn we continue bezig om allerlei processen te optimaliseren en is er altijd ruimte voor verbeteren. We gaan dan ook graag het gesprek aan om een mooie opdracht gezamenlijk te formuleren zodat beide partijen gemotiveerd zijn om deze tot een succes te maken.

Wie kunnen er jou nu beter vertellen hoe het is om bij ons stage te lopen dan onze eigen (oud) stagiaires? Dennis, Fleur en Albert vertellen je graag hoe zij hun tijd bij Etrias ervaren hebben, wat ze hebben geleerd en natuurlijk waarom zij het naar hun zin hebben gehad. Benieuwd naar hun verhalen? Lees dan snel verder en ontdek wat een stage bij Etrias allemaal inhoudt!

-

Dennis: Mijn naam is Dennis Karssemakers en ik ben momenteel fulltime werknemer bij Etrias. Ik begon als parttime medewerker in het magazijn en toen ik een stage zocht kon ik ook hiervoor bij Etrias terecht!

Voor mijn studie SPECO-Sportmarketing heb ik zowel mijn meewerk- als afstudeerstage gedaan bij Etrias. Beide stages heb ik gedaan op de content en marketing afdeling waar ik door de afwisselende en erg leerzame werkzaamheden snel kennis heb gekregen over de aspecten content en marketing. Dit komt mede ook door de collega’s die met enthousiasme je willen helpen en nieuwe dingen willen leren waardoor er snel een gevoel heerst dat je onderdeel bent van het Etrias team. Het voelt goed om al een aantal jaar onderdeel te zijn van Etrias en de enorme groei van dichtbij mee te mogen maken.

Fleur: Hi, Ik ben Fleur Verbruggen, een enthousiaste studente Commerciële Economie – Digital Business Concepts op Fontys Tilburg. Momenteel zit in het laatste studiejaar van deze opleiding. Voor mijn studie heb ik in 2021 stage mogen lopen op de content/marketing afdeling van Etrias.

Stage lopen bij Etrias is zeer leerzaam en afwisselend, persoonlijk vond ik dit erg prettig tijdens mijn meewerkstage. Tijdens deze stage heb ik dan ook een breed beeld gekregen bij het uitvoeren van verschillende werkzaamheden op het gebied van e-commerce en marketing, zoals SEO en linkbuilding. Daarnaast ben je bij Etrias echt onderdeel van het team als stagiair. Er hangt een fijne en gezellige sfeer binnen het bedrijf.

Alby: My name is Albert, but people call me Alby. I am a French student, and I am in my 2nd year in a Bachelor in Business Administration. I am currently working as an e-commerce intern for the French department of Etrias. What I like the most in this position is that I am not doing the same thing every day. Indeed, I have to do customer service, marketing and content. My favorite part was to improve, design and create the pages of the websites.

I chose Etrias for my first experience abroad because there is a young team, which gave me the opportunity to develop my skills in marketing and content as a beginner. Finally, I highly recommend an internship at Etrias, because I met a lot of new people which are really kind and helpful but also a new culture.