Menu
Menu
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Opties rugzak
Laptopvak
Inhoud (liter)
Gewicht (kg)
Lengte (cm)
Breedte (cm)
Diepte (cm)
Activiteit tas
Schouderriem
Model tas
Prijs
Levertijd
Korting

Laptoptassen

Uw laptop behoort waarschijnlijk tot een van uw kostbare bezitten en daarom wilt u deze natuurlijk goed beschermen. Deze goede bescherming biedt u met een laptoptas. Daarnaast zorgt een laptoptas ervoor dat u uw laptop gemakkelijk mee kunt nemen, bijvoorbeeld naar uw werk. Bij het kopen van een laptoptas is vooral het formaat van uw laptop belangrijk. Naast uw laptop kunt u in een laptoptas vaak ook andere essentials meenemen, zoals belangrijke documenten of schrijfwaren. Bij Etrias vindt u een uitgebreid assortiment laptoptassen voor laptops in verschillende formaten.

Laptoptas dames

Een laptoptas voor dames is een musthave voor iedere student of werkende vrouw. Vaak is een laptoptas voor dames een stuk stijlvoller en eleganter. Daarnaast zijn er voor vrouwen ook verschillende typen laptoptassen, zoals de klassieke laptoptas dames of trendy schoudertas. Hierdoor is er genoeg keuze en voor iedere vrouw een geschikte laptoptas. Een laptoptas dames is afgewerkt met leuke details. Stijlvol en praktisch, dat is een laptoptas dames.

Laptoptas heren

De laptoptas heren heeft de laatste jaren veel populariteit gewonnen. Hierdoor is de laptoptas heren niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het uiterlijk van een laptoptas heren is dan ook flink veranderd, waardoor de laptoptas echt onderdeel van een outfit geworden is. Belangrijk is dat uw nieuwe laptoptas heren past bij wie u bent en zo dus voldoet aan al uw wensen en behoeften. Verder is ook de grootte van uw nieuwe laptoptas heren belangrijk, want wat wilt u allemaal mee kunnen nemen? Bij Etrias vindt u de perfecte laptoptas heren, waarvan u jarenlang plezier heeft. Kies voor een stijlvolle, zakelijke en praktische laptoptas heren.