Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Merk
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Beschermers skeeleren

Skeeleren in de zomer is de ideale sport om te beoefenen. Zo kunt u lekker genieten van uw tijd buiten én bent u ook nog eens sportief bezig. Een goede bescherming is daarbij wel belangrijk om ervoor te zorgen dat u uzelf niet open haalt wanneer u valt. Bij Etrias hebben we verschillende soorten bescherming die ervoor zorgen dat u lekker en veilig kunt gaan skaten. Zo bieden wij diverse kniebeschermers, polsbeschermers en elleboogbeschermers voor zowel dames, heren als kinderen.

Kniebeschermers

Kniebeschermers zijn essentieel bij het skeeleren. Logischerwijs zorgen ze ervoor dat ze uw knieën beschermen wanneer u valt. Kniebeschermers zijn te verkrijgen voor heren, dames en kinderen. Zowel los of als volledige beschermingsset.

Polsbeschermer

Wanneer u valt tijdens het skaten, vangt u zichzelf vaak eerst op op de handen en knieën. Daarom zijn naast de kniebeschermers, ook de polsbeschermers erg belangrijk wanneer u gaat skeeleren. Op deze pagina vindt u polsbeschermers in diverse soorten en maten.

Elleboogbeschermer

Om uw persoonlijke beschermings set helemaal compleet te maken, mogen elleboogbeschermers uiteraard niet ontbreken. Deze zorgen net als de knie- en polsbeschermers ervoor dat u uzelf niet openhaalt en uzelf beschermt wanneer u valt.