Menu
Menu
Type schoen
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Type schaats
Kleur
Merk
Serie
Sluiting
Prijs
Levertijd
Korting

Schaatsen heren

Wanneer de temperaturen dalen en de vijvers bevriezen mogen de schaatsen weer uit het vet gehaald worden. Met vrienden en familie gezellig schaatsen in het mooie winterse landschap. Hierbij horen natuurlijk wel goede schaatsen. Op Etrias bieden wij diverse soorten schaatsen voor heren aan. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten van allerlei merken. Hierdoor is de keuze zeer groot en zit de perfecte schaats voor u altijd erbij.

Heren schaatsen

Tijdens de koudere dagen heerlijk schaatsen in de buitenlucht is altijd gezellig. Comfortabele schaatsen zijn dan geen overbodige luxe. Bent u daarom opzoek naar een paar mooie nieuwe schaatsen voor heren? Wij bieden u graag de ruime collectie van Etrias aan. Er zijn diverse soorten schaatsen leverbaar van merken als Bauer en CCM. Met deze schaatsen kan er geschaatst worden op het prachtige natuurijs, maar ook op indoorbanen. De schaatsen zitten zeer comfortabel en hebben een goede kwaliteit. Voor welke gave schaatsen kiest u?

Schaatsen noren heren

Schaatsen over het mooie ijs met een zonnetje erbij. Een lange toertocht schaatsen op natuurijs is daarom ook iets waar menigmaal Nederlanders op hopen. Bij het schaatsen van lange afstanden horen goede schaatsen die veel comfort bieden. Daarnaast moeten de schaatsen voorzien zijn van scherpe ijzers zodat u veel grip heeft op het ijs. Wij bieden u op Etrias noren voor heren aan van merken als Roces en Fila. Deze schaatsen zullen een lange tijd mee kunnen door hun fijne kwaliteit.