Menu
Menu

Olijfolie Liquido d'Oro Il Primo d'Oro Organic 500 ml

19.95
Op verlanglijstje
Uitverkocht
Mail mij als dit product weer beschikbaar is
!

Onze service

  • Gratis verzending vanaf € 50,00
  • Gratis retourneren
  • Achteraf betalen
  • 2 jaar garantie

Productbeschrijving

De olijfolie van Liquido d'Oro wordt met veel liefde, passie, plezier en kennis geproduceerd door boeren door heel Italië. Deze Il Primo d'Oro Olijfolie wordt geproduceerd in Toscane, rond het berggebied van de Monte Amiata. Voor deze olie worden de Seggianese, Leccino, Frantoio en Correggiolo olijven gebruikt. Om de pure smaak van de olijven zoveel mogelijk te behouden wordt de olie volgens de biologische 'Sinolea' techniek gemaakt. Dit is een langzaam proces. De olijven worden met de hand geplukt en tijdens het centrifugeren wordt er geen druk of water gebruikt. De olijven worden met zachte schoepen langzaam en koud door een zeef gedrukt, zodat de pure dikke olie vanzelf vrijkomt. De Il Primo d'Oro olie is dan ook een dikke olijfolie met een stevige smaak die ruikt naar jonge blaadjes en groene walnoten. Deze olie is uitstekend geschikt voor direct gebruik, zoals bij brood. Wij wensen u alvast smakelijk eten!

Over Liquido d'Oro

De olijfolie van Liquido d'Oro zal elk gerecht verrijken met zijn rijkelijke smaken uit Italië. De boeren werken met zo veel kennis, liefde, plezier en passie, het kan niet anders dan dat u dat zult proeven. Geen enkele olijfolie zal meer het zelfde smaken. De boeren weten precies welke olijfrassen ze moeten blenden om de smaak nog lekkerder te maken en om deze langer te behouden. Geniet dus extra lang van het vloeibare goud uit de olijfgaarden van Italië.

Specificaties

EAN
8718754610377
Olijfolie
Merk
Liquido d'Oro
Variant
Il Primo d'Oro Organic
Toepassing
bij brood & zeezout
Inhoud
500 ml
Dikke olie met een stevige smaak
Voor direct gebruik zoals bij brood
Olijven worden met de hand geplukt
Ruikt naar jonge blaadjes en groene walnoten
Geen druk of water gebruikt bij het centrifugeren
Olivastra Seggianese, Leccino, Frantoio en Correggiolo olijven
Uit de Toscane regio, rond het berggebied van de Monte Amiata
Met zachte schoepen worden de olijven langzaam en koud door een zeef gedrukt
Gemaakt volgens de 'Sinolea' techniek om de pure smaak van de olijven te behouden

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Beoordeel dit product

Bedankt voor uw beoordeling
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!