Oliespuit Pressol Metaal 500 ml

Oliespuit Pressol Metaal 500 ml

Pressol
€ 17,95

Levertijd: 2-5 werkdagen

Specificaties
  • EAN: 4103810051159
  • Product: Oliespuit
  • Merk: Pressol
  • Materiaal flacon: Metaal
  • Kunststof pomp met vaste tuit
  • Verkrijgbaar in 500 ml flacon
€ 17,95
  • Productbeschrijving
  • Bestelinformatie & Service
  • Delen
Deze metalen oliespuit van het merk Pressol is een ideale oplossing voor iedereen die zelf olie toe dient. Het grote volume en stevige design zorgen ervoor dat gebruiksgemak voorop staat. Het kunststof pompje en de vaste tuit maken het mogelijk dat zelfs de meest lastige hoeken bereikbaar zijn met deze oliespuit. De flacon is gemaakt van metaal en kan tot 500 ml olie bevatten. Voor meer oliespuiten kijkt u op Autotoebehoren.

Pressol

Het kwaliteitsmerk Pressol bestaat al sinds 1910. Pressol heeft een breed assortiment van accessoires voor in de auto. Dit assortiment leveren ze in meer dan 100 landen. Autotoebehoren biedt een aantal producten aan van Pressol, zoals oliespuiten, trechters en schenkkannen. Deze producten zijn van een goede kwaliteit en eenvoudig in gebruik. Van het assortiment van Pressol wordt meer dan 85% geproduceerd in de eigen productie-installaties. Door dit proces heeft Pressol meer controle op de hoge kwaliteit van de producten. Kortom, Pressol produceert kwaliteitsproducten die gemakkelijk zijn in gebruik. Mocht u verder nog vragen hebben over dit product of over iets anders, neem dan contact op met onze klantenservice.

Verzendkosten

Bij een bestelling vanaf € 50,00 wordt uw pakket binnen Nederland en België geheel kosteloos verzonden.
Bij een bestelling onder € 50,00 wordt € 3,95 voor de verzending in rekening gebracht.

Levertijd

Een indicatie van de levertijd van dit product staat hierboven rechts van de productafbeelding weergegeven. Indien u meerdere artikelen heeft besteld met verschillende levertijden wordt de totale bestelling in één keer naar u toegestuurd waarbij u dus rekening kunt houden met de langste levertijd. Zodra wij uw bestelling verzenden ontvangt u per e-mail een Track & Trace code. Met deze code kunt u zien waar uw pakketje is en wanneer deze ongeveer wordt afgeleverd.

Ruilen & Retourneren

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw aankoop. Is het bestelde product niet geheel naar wens? Dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het product kosteloos retour sturen. Indien gewenst kunt u zelf een nieuwe bestelling plaatsen. Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen, nadat u heeft laten weten van de aankoop af te zien zullen wij het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten aan u retour overmaken of de openstaande factuur laten vervallen indien u heeft gekozen voor achteraf betalen. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Betalen

U kunt veilig en vertrouwd betalen met uw eigen bank via iDeal. Daarnaast kunt u bij ons ook met uw creditcard van MasterCard of VISA betalen, evenals met uw PayPal rekening. U kunt ook het bedrag zelf naar ons overschrijven. Belgische klanten kunnen gebruik maken van Bancontact/MisterCash. Tenslotte kunnen Nederlandse klanten ervoor kiezen om achteraf te betalen. De facturatie van achteraf betalen wordt verzorgd door AfterPay. Zij brengen hier € 1,95 voor in rekening. AfterPay bepaalt middels een kredietcheck of u achteraf kunt betalen.

Reviews

Er zijn nog geen reviews over dit product

Andere klanten kochten ook