Menu
Menu

Weissenfels

alle producten van Weissenfels

Weissenfels is een van de toonaangevende merken in de productie en verkoop van sneeuwkettingen voor alle voertuigen. Het merk biedt onder andere sneeuwkettingen voor personenauto's, bestelauto's, SUV's, 4x4 en busjes. De kettingen zijn zeer eenvoudig te monteren, van de beste kwaliteit en zeer scherp geprijsd. Door op onderstaande producten te klikken vindt u meer informatie en kan u direct bestellen.
Vind sneeuwkettingen voor uw bandenmaat

Sneeuwkettingen opties filter

Zelfspannende sneeuwkettingen zijn eenvoudig en snel te monteren. In tegenstelling tot handmatig te spannen sneeuwkettingen hoeft u maar 1 keer uit te auto voor de montage. Na montage hoeft u de ketting niet meer handmatig te spannen, dit gebeurt automatisch.

Sneeuwkettingen die handmatig moeten worden bespannen worden in 2 fases gemonteerd. Allereerst bevestigt u de sneeuwketting om uw band, daarna rijdt u enkele meter waarna u de ketting moet naspannen.

Weissenfels sneeuwkettingen

Alle sneeuwkettingen van Weissenfels zijn voorzien van het TÜV keurmerk. De sneeuwkettingen zijn gemakkelijk op de auto te bevestigen en zijn van hoge kwaliteit. Vind de juiste sneeuwketting voor uw auto op Etrias.nl. Door middel van de filter aan de linkerkant kan het kiezen van de juiste Weissenfels snel en gemakkelijk, zonder twijfels en onzekerheden. Met de sneeuwkettingen van Weissenfels kunt u met een gerust hart op wintersport.