Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Staub

Staub

Het merk Staub staat bekend om haar iconische kleuren en de welbekende gietijzeren producten. Het merk komt uit het Noord-Franse Merville waar traditioneel vakmanschap wordt gecombineerd met vooruitstrevende technologieën. Staub heeft een passie voor koken en dat laat het merk maar al te graag zien. Perfect, innovatief en uniek zijn woorden die Staub goed omschrijven. Daarnaast zijn alle producten met veel aandacht afgewerkt, waardoor alle voedingswaardes en aroma's van de gerechten uitstekend bewaard worden.

Staub gietijzeren pan

Er zijn verschillende gietijzeren pannen van Staub te verkrijgen. Zo biedt Pannenwinkel een breed assortiment aan van braad- en grilpannen. De gietijzeren pannen van Staub zijn van hoogwaardige kwaliteit en bieden veel voordelen. Zo zorgt het gietijzer ervoor dat alle voedingswaarden en aroma's van de ingrediënten worden bewaard. Hierdoor droogt uw vlees niet uit en zullen uw groentes heerlijk zacht blijven. Daarnaast is gietijzer een van de beste materialen om warmte vast te houden en om de warmte binnen in de pan te verdelen.

Staub braadpan 28 cm

De 28 cm braadpannen van Staub zijn verkrijgbaar in groen, rood en zwart. Met een diameter van 28 cm is deze braadpan perfect geschikt voor singles of kleinere gezinnen. Deze braadpan heeft een inhoud van 6,7 L, waardoor de pan ideaal is voor kleinere hoeveelheden vlees, vis of groentes. Daarnaast zijn de binnenkant van de 28 cm braadpannen afgewerkt met een mat zwarte email, waardoor uw eten eenvoudig en perfect dichtschroeit. Ook is de braadpan bestand tegen alle kookoppervlakken en is de braadpan eenvoudig te reinigen.