Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Sodahl

Sodahl
Het Deense merk Södahl maakt al sinds 1963 hoge kwaliteit badkamer- en keukenaccessoires met prachtige designs, unieke patronen en schitterende kleuren. Hierdoor zijn de producten van Södahl eenvoudig te combineren met andere accessoires in uw huis. Bij Södahl staat kwaliteit hoog in het vaandel, de producten beschikken namelijk over de hoogste standaarden en de meest unieke materialen. Deze filosofie wordt al meer dan 50 jaar gehanteerd door het Deense merk, zodat u verzekerd bent van producten die lang mee gaan. De producten hebben een tijdloos uiterlijk, waardoor ze niet alleen lang mee gaan qua kwaliteit, maar ze gaan ook nog eens lang mee met de tijd.

Södahl Badkameraccessoires

Badkameraccessoires van Södahl zijn van hoge kwaliteit. De accessoires hebben een rustige, maar trendy uitstraling, zodat het in vrijwel elke badkamer past. Södahl heeft een erg ruim assortiment aan badkameraccessoires. Zo kunt u er badmatten, handdoeken, tandenborstelhouders, badjassen, zeep dispensers, toiletborstels en nog veel meer vinden van kwaliteitsmerk Södahl. Dankzij de hoge kwaliteit bent u verzekerd van jarenlang plezier in uw badkamer.

Södahl Keukentextiel

Södahl heeft ook een ruim assortiment aan keukentextiel tot haar beschikking. Södahl heeft onder andere theedoeken, ovenhandschoenen, schorten, pannenlappen en nog veel meer. Alle keukenaccessoires zijn van hoge kwaliteit en hebben een tijdloos design. De rustige kleuren, unieke materialen en leuke patronen zijn eenvoudig te combineren met andere accessoires. Zo bent u niet alleen qua kwaliteit verzekerd van jarenlang plezier in de keuken, maar ook qua design dankzij de tijdloze trendy looks!

Södahl Bedengoed

Wilt u een heerlijk zachte nachtrust? Dan is het beddengoed van het Deense kwaliteitsmerk Södahl geschikt voor u. Al het beddengoed van Södahl is van hoge kwaliteit en het design is tijdloos. Zo weet u zeker dat u een product in huis haalt waar u jaren mee vooruit kunt. Södahl heeft onder andere dekbedovertrekken in het assortiment, maar ook spreien en hoeslakens. Ga een heerlijke nachtrust tegemoet met het beddengoed van Södahl.