Menu
Menu

RUD

alle producten van RUD

RUD is een Duitse sneeuwkettingen fabrikant die zich sinds 1875 bezig houdt met het produceren van de beste sneeuwkettingen. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van sneeuwkettingen en toebehoren. Door de jaren heen is er veel veranderd voor de sneeuwkettingen. Dit hebben de producten te danken aan het continu streven naar kwaliteit en innovatie in combinatie met de rijke ervaring. De jarenlange ervaring zegt genoeg over de betrouwbaarheid van het merk. Bekijk hieronder het hele assortiment RUD sneeuwkettingen.
Vind sneeuwkettingen voor uw bandenmaat

Sneeuwkettingen opties filter

Zelfspannende sneeuwkettingen zijn eenvoudig en snel te monteren. In tegenstelling tot handmatig te spannen sneeuwkettingen hoeft u maar 1 keer uit te auto voor de montage. Na montage hoeft u de ketting niet meer handmatig te spannen, dit gebeurt automatisch.

Sneeuwkettingen die handmatig moeten worden bespannen worden in 2 fases gemonteerd. Allereerst bevestigt u de sneeuwketting om uw band, daarna rijdt u enkele meter waarna u de ketting moet naspannen.

De loopvlakketting heeft geen ketting aan de binnenkant van het wiel, maar enkel op het loopvlak en de buitenzijde. De loopvlakketting is geschikt voor auto's met krappe wielkasten waarbij dus weinig ruimte achterin de wielkast overblijft.