Menu
Menu
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Lagers
Hardheid wieltjes
Aantal Wielen
Wieldiameter (mm)
Sluiting
Type binnenschoen
Opties skates
Prijs
Levertijd
Korting

Roces Skeelers

Het Italiaanse merk Roces is opgericht in het jaar 1952 en is een leider binnen de productie van skeelers en schaatsen. De skeelers zijn gemaakt op een elegante manier, waar een dynamische prestatie wordt gecombineerd met verfijnd comfort. De skates hebben mooie designs en zijn geschikt voor verschillende ondergronden. Bekijk het prachtige aanbod, vindt uw favoriet en ga rollend de wereld door!

Roces inline skates

De inline skates van Roces zijn van uiterst hoge kwaliteit en laten uw soepel door de straten rollen. Het Italiaanse merk is al bijna 70 jaar vooraanstaand in het ontwerpen en produceren van hoogstaande skates en schaatsen. De skates hebben allemaal een goed voetbed, sluiting en een sterk frame voor veel comfort. Zo gaat u nog sneller en veiliger door de straten. Bekijk het gehele assortiment voor dames, heren en kinderen en vindt uw favoriete design waarmee u de gehele zomer mee op uit kunt gaan!

Skeelers Roces

Roces ontwerpt en produceert al sinds 1952 hoogstaande skeelers en schaatsen. De skeelers van Roces zijn geschikt voor verschillende ondergronden. Daarnaast zijn ze op een elegante manier gemaakt waarbij de dynamische prestatie gecombineerd wordt met verfijnd comfort. Behalve dat de skeelers daardoor erg comfortabel zitten hebben de skeelers ook een mooi design. Op Etrias vindt u een ruim aanbod aan Skeelers van Roces. Gebruik de filters om de perfecte skeelers te vinden!