Menu
Menu

Polaire

alle producten van Polaire

De sneeuwkettingen van het Franse topmerk Polaire zijn ideaal geschikt voor uw auto. Polaire heeft een uitgebreid assortiment autoaccessoires, maar op het gebied van sneeuwkettingen springt het er uit met de Polaire Grip. De sneeuwkettingen zijn namelijk geschikt voor zowel auto's met veel als weinig pk's. De stevige schakels zorgen ervoor dat u stevig contact maakt met het wegdek. Hierdoor komt u veilig de wintermaanden door.
Vind sneeuwkettingen voor uw bandenmaat

Sneeuwkettingen opties filter

Zelfspannende sneeuwkettingen zijn eenvoudig en snel te monteren. In tegenstelling tot handmatig te spannen sneeuwkettingen hoeft u maar 1 keer uit te auto voor de montage. Na montage hoeft u de ketting niet meer handmatig te spannen, dit gebeurt automatisch.

Sneeuwkettingen die handmatig moeten worden bespannen worden in 2 fases gemonteerd. Allereerst bevestigt u de sneeuwketting om uw band, daarna rijdt u enkele meter waarna u de ketting moet naspannen.

Polaire sneeuwketting

Het topmerk Polaire biedt u een zeer uitgebreid assortiment sneeuwkettingen aan. De sneeuwkettingen zijn stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit. De Polaire Grip is bij uitstek de meest geschikte sneeuwketting voor uw auto, ongeacht het aantal pk's. De stevige schakels zorgen voor uitstekende grip met het wegdek. Verder staat Polaire bekend om haar betaalbare loopvlak sneeuwkettingen met een hoog gebruiksgemak.