Menu
Menu

Ottinger

alle producten van Ottinger

Het familiebedrijf Ottinger bestaat sinds 1965 en heeft dus al meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling van sneeuwkettingen. Veiligheid staat voorop, daarom zijn ook diverse keurmerken gekoppeld aan de sneeuwkettingen van Ottinger. De sneeuwkettingen staan bekend om hun snelle en makkelijke montage en zijn daarnaast uitsluitend gemaakt van de allerbeste en allersterkste materialen.
Vind sneeuwkettingen voor uw bandenmaat

Sneeuwkettingen opties filter

Zelfspannende sneeuwkettingen zijn eenvoudig en snel te monteren. In tegenstelling tot handmatig te spannen sneeuwkettingen hoeft u maar 1 keer uit te auto voor de montage. Na montage hoeft u de ketting niet meer handmatig te spannen, dit gebeurt automatisch.

Sneeuwkettingen die handmatig moeten worden bespannen worden in 2 fases gemonteerd. Allereerst bevestigt u de sneeuwketting om uw band, daarna rijdt u enkele meter waarna u de ketting moet naspannen.

De loopvlakketting heeft geen ketting aan de binnenkant van het wiel, maar enkel op het loopvlak en de buitenzijde. De loopvlakketting is geschikt voor auto's met krappe wielkasten waarbij dus weinig ruimte achterin de wielkast overblijft.

Hierboven vindt u een overzicht van alle sneeuwkettingen van het bekende merk Ottinger. Dit merk heeft zich sinds de oprichting in 1965 aanzienlijk weten te ontwikkelen. Ottinger maakt sneeuwkettingen voor diverse voertuigen, personenauto's, (bestel)busjes, campers, kleine en grote vrachtwagens.