Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Materiaal
Kleur
Prijs
Levertijd
Korting

Move

alle producten van MoveMove is het merk achter diverse sport producten zoals inline skates en longboards. Move produceert uitsluitend goede producten tegen een zeer goede prijs. Alle producten zijn uitvoerig getest en ontwikkeld waardoor u er zeker van bent dat u kwaliteit in huis haalt. Met behulp van de filter aan de linkerkant vindt u eenvoudig en snel uw gewenste inline skates of longboard!

Move skateboard

Het merk Move is een bekend merk met een uitgebreid assortiment aan onder andere skateboard. Met een goed skateboard van move kan iedereen heerlijk skateboarden zonder enige problemen. Move maakt hun skateboard met veel precisie om zo de waanzinnige kwaliteit keer op keer te blijven waarborgen. Daarnaast zijn de skateboard voorzien van prachtige designs. Hierdoor kan iedereen met een prachtig skateboard in stijl over straat. Met welk skateboard van Move gaat u binnenkort over straat?

Move skeelers

Met een prachtig paar skeelers van het merk Move kan iedereen over straat in stijl. Move staat bekend om haar zeer goede skeelers die ieder voorzien zijn van een goede kwaliteit. Hierdoor gaan de skeelers een lange tijd mee. Daarnaast zijn de skeelers verkrijgbar in verschillende maten, kleuren en uitvoeringen. Zo zit het perfecte paar er voor u altijd bij. Op Etrias bieden wij u graag de ruime collectie van Move aan.