Menu
Menu

Alle Klabu producten

Klabu is een prachtige organisatie die graag mensen in nood helpt. Door het verkopen van verschillende sportartikelen wordt er geld opgehaald voor mensen in een vluchtelingenkamp. Voor iedere vijf euro kan een persoon een jaar lang sporten. De collectie van Klabu is voor het gehele gezin en bestaat uit onder andere, sportbroekjes, sportshirts en sokken. Daarnaast verkoopt Klabu ook allerlei voetballen.

Klabu sportshirt

De sportshirts van het merk Klabu zijn ieder voorzien van een kleurrijk design. Met een leuk shirt van dit merk steelt u direct de show op het sportveld. Daarnaast zijn de T-shirts ook gemaakt van fijne materialen en is de kwaliteit zeer goed. Hierdoor blijven de shirts een lange tijd netjes voor gebruik. Klabu biedt sportshirts aan voor het gehele gezin.

Klabu sportsokken

De sportsokken van Klabu mogen zeker niet ontbreken tijdens het sporten. Door het gebruik van sportsokken bent u verzekerd van comfort tijdens het sporten. De sokken van Klabu zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Met de aankoop van een prachtig paar sokken steunt u mensen in een vluchtelingenkamp. Voor mensen in nood is sporten niet van zelfsprekend en daar wilt Klabu graag iets aan doen.

Klabu sportbroek

Met een prachtige sportbroek van het merk Klabu steelt u direct de show op het sportveld. De sportbroeken zijn verkrijgbaar voor het gehele gezin. Daarnaast zijn de sportbroekjes voorzien van een zeer goede kwaliteit. Hierdoor blijven de items een langere tijd netjes voor gebruik. Op Etrias.nl helpen wij u graag de perfecte sportbroek van Klabu te vinden. Voor welke sportbroek van dit schitterende merk kiest u?

Klabu heren

De organisatie Klabu heeft een uitgebreide collectie voor heren met daarin de meest schitterende items. Denk bijvoorbeeld aan mooie truien, sportbroeken en sportsokken. Met een mooie outfit van Klabu bent u klaar om het sportveld op te gaan. Kiest u voor een felgekleurd T-shirt? Of toch liever voor een mooi paar sportsokken?

Klabu dames

Klabu is een prachtige organisatie met een ruime collectie aan sportartikelen. Zo heeft het merk ook een ruim aanbod aan dames producten. Deze items zijn ieder voorzien van een hoge kwaliteit, hierdoor kunt u lang genieten van uw Klabu producten. Op Etrias.nl helpen wij u graag de perfecte Klabu producten te vinden. Met iedere vijf euro kan een persoon in een vluchtelingenkamp een jaar lang sporten.