Menu
Menu
Geschikt voor
Serie
Constructie skihelm
i
Ventilatie
Minimale hoofdomtrek (cm)
Maximale hoofdomtrek (cm)
Prijs
Levertijd

K2

alle producten van K2

Het merk K2 begon als leverancier van hoogwaardige ski- en snowboardproducten. K2 is een Amerikaans modern en innovatief bedrijf dat is opgericht in 1962 in de Amerikaanse staat Washington. In de loop der jaren is het assortiment uitgebreid en zijn ze zich ook gaan richten op inline skeelers. Ze hechten veel waarden aan het veiligstellen van uw producten en de kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid staan voorop. De producten van K2 zijn gemaakt van materialen met de beste kwaliteit en zijn daarom erg veilig om te gebruiken. Op Etrias vindt u een ruimaanbod skeelers en beschermers.

K2 Skeelers

Op Etrias vindt u een ruim aanbod aan skeelers en bijpassende bescherming zoals helmen en knie beschermers. K2 ontwerpt skeelers voor zowel kinderen als volwassenen zodat iedereen de producten van K2 kan gebruiken. De skeelers zijn ontworpen om het maximale uit uzelf te halen. Doordat ze ontworpen zijn met oog op verschillende weersomstandigheden en een flinke stoot gaan ze jarenlang mee. Neemt u zelf een kijkje bij bovenstaande producten om te bepalen wat bij u past.

K2 Skates

K2 is een Amerikaans bedrijf dat zich specialiseert in inline skates. De skates zijn gemaakt van hoogwaardige onderdelen waardoor de skates erg duurzaam zijn. Ze kunnen dus zeker tegen een stootje en zijn erg veilig om te gebruiken. Ook focust K2 zich erg op functionaliteit voor de beste prestaties. Op Etrias vindt u diverse stijlvolle K2 skates voor zowel volwassenen als kinderen en ook voor verschillende doeleinden zoals fitness of casual gebruik. Voor welke K2 skates kiest u?