Menu
Menu
Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Jack Wolfskin

jack wolfskin

Dit Duitse merk is al bijna 40 jaar actief in de wereld van outdoorartikelen. Het merk mag zich dan ook al jarenlang scharen bij de absolute top. Bij Jack Wolfskin kunt u terecht voor tassen, jassen, wandelschoenen en rugzakken. De producten zijn met de grootste zorg gemaakt zodat u weet dat u van uw Jack Wolfskin product op aan kunt. Geniet van de outdoors en beleef de gaafste avonturen.

Wanneer u op zoek bent naar outdoorartikelen met een meer dan uitstekende prijs-kwaliteit verhouding zult u al gauw bij Jack Wolfskin uitkomen. Het merk is al bijna 40 jaar actief en heeft daarom een enorme ervaring opgebouwd in de wereld van 'The big outdoors'. Hierdoor weet Jack Wolfskin producten te ontwikkelen die precies aan uw behoeften voldoen en waardoor u optimaal kunt genieten van de omgeving om u heen.

Jack Wolfskin jas

De producten van Jack Wolfskin zijn ontworpen voor mensen die veel en lang buiten zijn. Het merk heeft een uiteenlopende collectie van jassen tot rugzakken. Jack Wolfskin stopt alle ervaring en passie in de producten en dat is ook goed terug te zien in de jassen. De Jack Wolfskin jassen beschermen tegen alle weersomstandigheden en daarom ideaal om aan te doen tijdens een avontuur of gewoon een wandeling. De jassen hebben een strak design en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren.