Menu
Menu
Type Product
Geschikt voor
Schoenmaat
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

Guess


Guess is een topmerk, dat in 1981 is opgericht door 4 broers. Op vakantie kwamen zij een slogan tegen; ''Guess what..'' en deze slogan bleef hangen. De broers ondernamen actie en na een succesvolle spijkerbroek kon het bedrijf Guess groeien. Inmiddels is het niet meer weg te denken uit de mode-industrie en heeft het zich uit kunnen breiden met kleding, accessoires en schoenen. De mooie schoenencollectie van Guess vindt u hieronder en meer informatie over het merk kunt u hier vinden.

Guess dames

Bij het merk Guess kunt u voor zowel heren- als damesschoenen terecht. De damescollectie bestaat uit verschillende schoenen met ieder zijn eigen charme. Gaat u voor de hippe sneakers of voor de prachtige sandaaltjes? Daarnaast zijn de schoenen niet alleen stijlvol, maar ook van topkwaliteit. Verder kunt u met Guess genieten van optimale comfort. Met Guess voor dames is het nooit meer de vraag welke schoenen u aantrekt.

Guess heren

Ook voor heren heeft Guess een aantal mooie schoenen. De sneakers van dit topmerk zien er prachtig uit en kunt u onder iedere outfit goed dragen. Daarnaast zijn de sneakers kwalitatief hoogwaardig en kunt u jaren genieten van uw favoriete sneakers. Verder verzekert de sneaker u van een optimaal draagcomfort. Of u nu voor een klassieke look kiest of voor een hippe look, met de sneakers van Guess maakt u iedere outfit helemaal af.