Menu
Menu

.

Type Product
Materiaal
Kleur
Serie
Prijs
Levertijd
Korting

De producten van EXIT Toys kenmerken zich door de hoge kwaliteit en de goede prijs. De producten van dit toonaangevende merk zijn stevig en kunnen wel tegen een stootje, waardoor ze jarenlang de mooie kwaliteit blijven behouden. EXIT Toys heeft een divers assortiment met producten zoals kweektafels, speelhuizen, sportspellen, trampolines en skelter. Gegarandeerd urenlang speelplezier voor uw kindje!

EXIT Trampolines

Bij EXIT Toys staat het kind centraal. Dat is ook duidelijk terug te zien in haar prachtige collectie trampolines. Deze trampolines zijn niet alleen mooi en leuk om mee te spelen, ze zijn ook nog eens hartstikke veilig! De trampolines van EXIT Toys worden uitvoerig getest en voldoen aan de meest actuele veiligheidseisen. Zo kunt u met een gerust hart uw kindje rond laten springen.

EXIT Speelhuizen

De speelhuizen van EXIT Toys zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren en modellen en worden gemaakt van stevig hout dat wel tegen een stootje kan. Bovendien heeft EXIT Toys nog een leuke collectie speelhuisaccessoires die uw speelhuis helemaal afmaken. De speelhuizen van EXIT Toys voldoen aan de actuele veiligheidseisen, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uw kindje.

EXIT Straatspellen

EXIT Toys heeft een grote collectie straatspellen die ideaal zijn voor actieve kinderen met een teveel aan energie. Het assortiment straatspellen bestaat onder andere uit basketbalnetten, voetbalgoals, ijshockeygoals, skills-trainers, panna-velden en meer! Leuk om te spelen met de familie, maar ook erg leuk voor het uitnodigen van vriendjes of vriendinnetjes.

EXIT Tuinspeelgoed

EXIT Toys heeft een zeer verrassende collectie tuinspeelgoed in haar assortiment opgenomen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een wip, schommel of zandbak? Dan bent u bij deze collectie aan het juiste adres! Ook heeft EXIT Toys speciaal voor de kindjes met groene vingers een collectie kweekkasten en kweekastaccessoirs ontwikkeld. Waar u ook naar op zoek bent, EXIT Toys heeft het!