Dunlop

Alle Dunlop producten

Dunlop is een wereldwijd bekend merk dat al meer dan 100 jaar de beste producten maakt. Het merk, opgericht in 1889, begon in 1910 met het maken van producten voor racketsports en is sindsdien koploper op de markt. Het merk komt ieder jaar met innovatieve producten en levert enkel producten van zeer hoge kwaliteit. Dunlop producten worden onder andere gebruikt door topsporters en zijn al meerdere malen in de prijzen gevallen. De producten van Dunlop maximaliseren het speelcomfort en optimaliseren de speelprestaties, tijdens zowel wedstrijden als recreatieve potjes.

Dunlop Regenlaarzen

De regenlaarzen van Dunlop zijn gemaakt voor optimaal draagcomfort. Zo ontzien de laarzen uw knieën en heupen, zodat u geen pijn krijgt tijdens het lopen. De regenlaarzen hebben een schokdempende werking om het comfort te verhogen. De laarzen zijn flexibel en voelen hierdoor fijn aan tijdens het wandelen. De laarzen zijn geschikt voor tijdens het werken als voor recreatief gebruik, en voldoen aan internationale veiligheidseisen. De laarzen gaan lang mee en kunnen in alle weersomstandigheden worden gedragen!

Dunlop Tennisballen

De tennisballen van Dunlop worden gebruikt tijdens bekende gravel toernooien van ATP en WTA als officiële wedstrijdballen. De tennisballen staan bekend als nummer 1 in heel Europa en kan ook voor een recreatief potje tennis worden gebruikt. De ballen zijn goedgekeurd door de KNLTB en zijn ontwikkeld in samenwerking met ITF. Het merk ontwikkelt veel verschillende ballen zoals bijvoorbeeld de Training Trainer, speciaal voor tijdens de training, de Extra Life, met een erg lange levensduur en de Fort All Court voor elke court.

Dunlop Tennisrackets

De rackets van Dunlop hebben de beste prijs/kwaliteitsverhouding op de markt en zijn hoogst innovatief. De rackets zijn verkrijgbaar voor ieder speelniveau en met verschillende eigenschappen. Zo vind u bij Etrias in het ruime assortiment Dunlop producten bijvoorbeeld de Force rackets, welke erg veel power bieden en zorgen voor extra snelheid. Hierin is een Aeroprofile opgenomen welke ook wordt gebruikt in de luchtvaartindustrie voor minimale luchtweerstand. De NT rackets van Dunlop bieden comfort door demping van trillingen en goede grip.

Dunlop Tennisaccessoires

Dunlop is koploper op de Europese racketsport markt en begon met de productie van racketsport artikelen in 1910. Sindsdien komt het merk ieder jaar met innovatieve technologieën en hebben zij al meerdere prijzen gewonnen met hun kwalitatief hoogstaande producten. Het merk biedt niet enkel rackets, maar ook accessoires voor de sport zoals snaren waarmee u uw eigen racket kunt inweven. Ook biedt het merk dempers en grip om uw racket naar wens te personaliseren. De producten van Dunlop worden onder andere door topsporters gebruikt bij wedstrijden en zorgen voor een optimale performance.

Dunlop Tennistassen

De tennistassen van Dunlop kunnen worden gebruikt wanneer u uw tennisspullen mee wil nemen naar een wedstrijd of voor een vriendschappelijk potje op de court. De tassen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, dat wel bestand is tegen een stootje en hierdoor erg lang meegaat. De tassen zijn verkrijgbaar voor meerdere rackets en hebben ook aparte vakken voor uw andere tennisbenodigdheden zodat uw producten niet beschadigen. Dunlop staat bekend als beste op de racketsport markt en is hierdoor de beste keus!