Menu
Menu

Alles over De Witte Lietaer

Over de Witte Lietaer

De Witte Lietaer is van oorsprong een Belgisch bedrijf dat zich richt op het ontwerp en de productie van eersteklas slaapkamer-, badkamer- en keukentextiel. Na haar oprichting in 1898 groeide De Witte Lietaer in een mum van tijd uit tot één van de Jacquard wevers ter wereld. Ruim 100 jaar later is De Witte Lietaer nog steeds een belangrijke speler op het gebied van textiel van hoogwaardige kwaliteit. De producten van De Witte Lietaer zijn duurzaam, hebben een prachtig design en komen in vrijwel ieder interieur prachtig tot hun recht. Benieuwd naar wat De Witte Lietaer u allemaal kan bieden? Neem hieronder dan snel een kijkje in het volledige assortiment.

De Witte Lietaer Collectie

Slaapkamertextiel

De Witte Lietaer heeft een uitgebreide collectie slaapkamertextiel die uw slaapkamer in één oogopslag een luxueuze uitstraling geven. De dekbedovertrekken van De Witte Lietaer hebben een stijlvolle uitstraling en zijn verkrijgbaar in rustige kleuren. Hierdoor komen deze in vrijwel iedere slaapkamer goed tot zijn recht. Ook heeft De Witte Lietaer een mooie collectie badjassen van zachte kwaliteit in haar assortiment opgenomen. Heerlijk om s'ochtends aan te trekken en daarnaast ook een erg leuke accessoire voor de slaapkamer.

Badkamertextiel

De Witte Lietaer is bekend vanwege haar collectie badkamertextiel van hoogwaardige kwaliteit. De Witte Lietaer heeft badkamertextiel in alle soorten, maten en kleuren. Kies bijvoorbeeld uit washandjes, handdoeken, badlakens, gastendoeken, badmatten en badjassen. Ieder product van De Witte Lietaer wordt enkel geproduceerd uit de allerbeste materialen, waardoor het badtextiel jarenlang de mooie kwaliteit en kleuren blijft behouden. Bekijk de verschillende series en vindt zo de ideale aanvulling voor uw badkamer!

Keukentextiel

Bent u op zoek naar keukentextiel met een eigentijds design dat uw keuken een echt unieke look geeft? Dan bent u bij De Witte Lietaer aan het juiste adres. Van rustige handdoeken met subtiele print, tot sprekende theedoeken met een felle kleur. De Witte Lietaer heeft het allemaal in haar assortiment opgenomen. De handdoeken van De Witte Lietaer worden gemaakt van materialen zoals katoen en linnen. Deze materialen hebben beide een hoog absorberend vermogen en drogen snel na gebruik. De handdoeken worden bovendien gemaakt van een stevig materiaal waardoor deze lange tijd de goede kwaliteit blijven behouden.

Een greep uit het assortiment: